kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hiç bir ses dosyası açık değilken kulaklıktan cızırtı geliyor. ilginç olan şey denetim masasından ses ayarlarına girip üstteki sekmelerden recording'i seçtiğim zaman cızırtı kesiliyor. mikrofonların ikisini de iptal ettiğim zaman cızırtı oluyor( recording sekmesindeyken) bi tanesini aktif ettiğim zaman cızırtı gidiyor. ama her türlü o sekmeden çıkınca cızırtı yine geliyor. var mı bilen hiç sanmıyorum ama edit: explorerda sekmeler arasında geçiş yaparken cızırtı farklı haller alıyor çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ya kulagından cızırtı gelseydı allah korumus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 değil. çünkü yeni s3 kulaklığı, ayrıca logitech g930da da aynısı oluyor. dandik kulaklıklarda da aynısı oluyor. hepsi bozuk olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bende de böyle bir şey olmuştu zamanında. sanırım ses sürücülerini kaldırıp yükleyip falan bir şeyler yapmıştım ve düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bende psu değiştirmiştim duzelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kzpmaza said: edit: explorerda sekmeler arasında geçiş yaparken cızırtı farklı haller alıyor çok ilginç Ya PSU ya anakarttır o zaman problem, bozuk kapasitör falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar