dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Aa o ne demek max seninle sadece soru cevap ilişkisinde muabbet etmek bile güzel :) ki oyunda da ilerleme kaydettim o ayrı :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ehehe sevindim. Sadece soru cevap olmasın buyrun muhabbet edelim uyanık olduğum sürece; [email protected][signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya çıktı geçen elma fail oldu bi daha çıktı poringin üstüne tıklayamadım:P para da yok alacak :([signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW MxO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Şans ben 10.da tame edebildim:)[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Tame de luck da bir etken-miş. Ayrıcana level da ayrı bir etken. Ne kadar stabil bilinsede işte %5 şansla isis falan bunlar tam bilinmiyor. Db karışık gmlerin bile anlamadığı zamanlar oluyor :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben luck veya lvlin tame şansı üzerinde bir etkisi olduğuna dair hiç yazı okumadım ancak doğru olabilir. Benim gördüklerimde genelde sabit bir şans vardı, ama her yaratık için farklı bir yüzden oluyor fakat dediğim gibi tam olarak kesin bir bilgim yk.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yok yok ıhlas edecem bu poring tamelemekten 7 tane yesıl yesıl sulu sulu elmaları yedırttım hala banana bana bensenı ıstemıyom dıyo arghhhhhhh dıyom ben de bı cırpıcıkta kesıverıyom nıahahahah ya burada ben ılk once poring e vuruyorum canını azlatılorum oyle bana vururken tame etmeye calısıyorum bu sekılde mı tame edılmesı lazım yoksa daha dogru bı yontemımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Arkadaşım ben daha hiç bir şey bilmezken oyunla ilgili harcadım aldım elmamı yedirdim geldi yumurta tamamen şans yani.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yA RAGNAROK A NASİL GİRCEM PLS YARDİM HELP ME, SAVE ME, TAKE ME FROM THİS LİFE[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Luck dex level gibi olaylarla pet yakalamak arasında bir bağ yoktur. Her hayvanın belli bir yakalama yüzdesi vardır mesela: Earth petite %5 Rocker %10 poring %15 falan)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JmsMnrch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Poringlere Oldum Olasu Gıcığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: JmsMnrch, 25 Eylül 2004 09:45 tarihinde demiş ki: Poringlere Oldum Olasu Gıcığım :) Neden ki bence çok şirinler :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arklar belkı salacakca olacak ama bu q pet olayına hıc gırmedım ben o yuzden bılmıyorum sımdı porıngler dusen esyaları topluyo pekı dıyer qpetler ne yapar?[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 gidin direk yumurtasını alın derim sonuç kesin olur yani değil mi ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 BEyler konuya bi acıklık getirelim olay söyle olcak. Önce sen istedigin bi karakterle baslıcaksın daha sonra 2.joba geccen lvl 99 olunca bi yerden karakterinin herbişeyini 0 lıcaksın daha sonra karakterin High Novice olarak oyuna baslıcak daha sonra 1. jobu secceksin mesela swordman olcaksın High Swordman oluyosun şöyle kıyafetin felan karizma oluyo. :) daha sonra yine 2. jobu secceksin Knight dielim (tabi giris testlri farklı olcak) gidip Lord Kngiht oluyosun yada PAladin(Lord Knight forever...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 TAbi SuperNovicelıkda olcak ama farklı bişey super novicelıkta bi guzellik var job lvlında 50 yi gecebiliyo...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar