-NeoN- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Merhaba ben server acmak istiyorum , cafe sahibiyim 100-150 kisilik bir server icin ADSL yi kac kb almam lazım? cevaplarınızı bekliyoum.[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 En az 2mb hattın olmalı ama 2mb download/upload[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bilgisayarınıza, yada kuracağınız server makinesine, en az 1gb ram, 2mbps hat almalı, makineyide, diğer işlemlere kapatmalısınız ki, playerlar rahatca oynayabilsin... Ha birde, 100/150 player için, aylık 2gb veri transferi çerezdir, iki günde tüketirler, çok geniş birtane bulmalısınız...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar