kabusunuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaslar Rune Book'ta Bir Yeri Marclamak İçin 30 Magery Skıll İstemesini istiyorum.Acaba Hangi Script'i Değiştirerek bunu Yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 runebook scriptini değiştirerek :) gate açma mesela 75 'mi? 75 diye arat çıkan yerleri 30 yap ;)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 buyulerin oldugu scripttende olabilir mesla mark istiyorsan bul onu ordan yapabilirsin. tam emin diilim scripter flm da deilim yanlıs olabilir affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 eauhaeu yanlış anlamışım spheretables.scp'den s_mark diye arat çıkan yerden magery=75.0 yazar genelde onu 30.0 olarak değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Anladigim kadari ile arkadas Mark buyusunun skill ini 30.0 a cekmek istemiyor Rune Book ta rune eklemek icin 30.0 Magery gereksin diyor Eger dogru anladiysam Rune book scriptinden yapilmasi gereken bir ayar soz konusu Add dugmesinin altinda dugmeye bir hedef vermeden once gerekli komutu eklemeliisn yani Add dugmesine tikladiginda "eger skill 30.0 dan az ise src.nothing vs..." 30.0 esit veya buyukse on=@targ bilmemne gibi olmasi lazim Ayrintili yazamiyorum komutlari baya oldu ugrasmayali unutmusum Zaten pek fazla da bilmezdim :P Umarim dogru anlamisimdir Kolay gelsin[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hayır sadece mark buyusunun 30.0 Magery ile yapılmasını istemiş gibi gözüküyor buralardan..[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Katılıyorum... Buna göre; spheretable_x.scp veya table_x.scp dosyanı açıp, [Spell 45] DEFNAME=s_mark NAME=Mark SOUND=snd_SPELL_MARK RUNES=KPY CAST_TIME=3.0 RESOURCES=i_reag_black_pearl,i_reag_blood_moss,i_reag_mandrake_root RUNE_ITEM=i_rune_MARK SCROLL_ITEM=i_scroll_MARK FLAGS=SPELLFLAG_TARG_OBJ EFFECT_ID=0 EFFECT=1,10 DURATION=0.0 MANAUSE=20 SKILLREQ=MAGERY 65.0 Bunu buluyorsun, daha sonra ise, bol(kalın) yazı ile işaretlediğim yerin değerini istediğin gibi değiştiriyorsun SKILLREQ=MAGERY xx.x şeklinde... Saygılar...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar