0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Selam gecen hafta kendime android bi tel aldim ve ilk isim mobile authenticator tanimladim. Ama bugun telefona yeni bi versiyon kurdum ve authenticatoru tekrar kurdum ama simdi ayni serial olmadigi icin calismiyor. ugrasmadan cozebilme yontemim var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 oha güzel soru cevaplanmadan yeni versiyon kurmıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Malesef skypee'den blizzard'ı arıyarak authenticator'ı kaldırtman lazım. Başka bir yolu yok. Bu tarz telefon tipi authenticator kullanırkende her zaman önce hesabınızdan silin, sonra update işini halledip yenisini kurunca tekrar hesabınıza ekleyin. Çünkü sistem sizin hattınızı ya da sizi tanımıyor, sistem sadece belli bir koda sahip authenticator'ı tanıyor. Sende artık sistemin tanıdığı programa sahip değilsin. Ama 5 dakikada hallediyorlar, büyütecek bir sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Eyvllah cok saol. artik ariyicaz baska caresi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 İlk kez kurduğunuzda ve hesabınızla aktif hale getirdiğinizde size bir recovery kod veriyor. Eşşek kadar bu kodu saklayın diyor. O kodun SS'ini alıp saklıyorsunuz sonra böyle yeni versiyon kurduğunuzda fln. programın içinde recovery kısmına yazıyorsunuz ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorsunuz. Yoksa uğraş dur authenticator kaldırmakla fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aynen senin karşılaştığın durumları örnek verip restore code yazmışlar cidden ben de şimdi farkettim not alıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 7 A.M Pacific time diyo phone servisleri icin. biraz arastirdim ama emin olamadim. su an pacific time 04:48 diyo dogru dimi. 3 saat sonra arasam ulasabilirim. yada baska numara varsa beles skype uzerinden onlarida arayabilirim su an aktif olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bende güncellemeler var uyarısından bıkıp güncelle dedim, ama hala kullanmaya devam ediyorum, bir sorun çıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Adamlari ariyom english diyorum ordan account veya technical supporta basiyom ama unavailabpe diyo. varmi bildiginiz baska numara? Uk ariyorum ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 vatan satılıyor aslında normalını alın bıtane rahat rahat 12 taksıtde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Valla bir kaç yıl onuda kullandım ama evde unutuyorsun, işyerinde bırakıyorsun, telefon çok daha kolay oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Aramak şart değil ya, arkadaş aynı durumda kaldırmıştı sitenin account tarafından. Oyunun keylerine kadar inip 50 tane bilgi istiyor ama kaldırılıyor yani bildiğim kadarıyla. Restore code söylenmiş zaten. Telefonun IMEI'sine göre kilitlenmeyen random bir kod vermelerinin de güvenliğe katkısını anlayamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Baggio said: Telefonun IMEI'sine göre kilitlenmeyen random bir kod vermelerinin de güvenliğe katkısını anlayamıyorum açıkçası. ben telefonu ikinci el alsam benden önceki yüklemiş olsa ben bir daha kullanamayacak mıyım? sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar