aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 abi oraya her kata 2 daire sığar çok rahat. Cam sorunu olmasa daha çok da sığardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 250 mi, haha Cok naifsiniz arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ıhlamurdere caddesinde 40 senelik 2+1 evler 750 bin TL :/ duvarlar samandan yapılmış gibi ince. banyo yok, asansör yok, otopark yok. ama şehir merkezi, genci/öğrencisi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Llama said: artık yasak su dökmeleri gerekiyor öncesinde ondan toz toprak kalmıyor havaya Şurası hangi ütopya acaba gidip yerlesim var. Benim evin önünde koskoca banliyo hattının inşaası var, tozla vaftiz oluyorum her gün. Toz bulutunun içinde yaşıyorum resmen. Bütün mahallece her gün şikayet etmekten artık telefon faturaları kabardı ulan. Kadıköy belediyesi bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yıkım sırasında sulayan kadar sulamayan var yüksek katlı yapıları yıkarken sulama yapıldığını daha sık görüyrum, 5 kat ve onun latındaki yüksekliktekiler kuru kuru gidiyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar