Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet arkadaslar yarın ki ehliyet sınavına giren varmı paticikten? biraz once calısmaya basladım cok sıkıcı ya ossden sora ilk defa biseye calısıorum offf ;( daha once girenler,ehliyetini alanlara bisi sorcam hangisine calisiyim sizce en cok? bide tavsiye falan etseniz bi kac biseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ole yapıorum bende de cok baydım ya ;) yarısına falan geldim de acaba devam etsem bi faydası olurmu yoksa bosa mı kurek cekmis olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Trafikte evrak ve gümrük olaylarını soracaklardır onları hatırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 of of one ya hic duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 calısma lan :) sonra geçemessen içinde patlayacak paralara yanacagın aklına gelsin 2 saat tüm soruları oku cevaplarını oku yat :)[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 amaaaaan 20 yıldır beklemisiz 1-2 ay daa mı bekleyemicem s.erim bole isi kardesim uykum geldi ;) hadi ii geceler gecemezsem canım saolsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 trafikle motora calısmıstım.ilkyardım kolay diye salmıstım. trafik:98 motor:96 ilkyardım:74 tu sanırım:) hepsine calıs sen ne olur ne olmaz...[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 nasi baktin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 haa tu demissin bende bu sinav sandim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lol kaldım heralde ;) ne zaman acıklanıo bu zımbırtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 sonuc ?1!?[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 5 ocakdaymis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sonuclar acıklandı kazandımmmmmmm!!! Simdiden söliim başınızı cok ağrıtcam araçlarla ilgili alan yetkililerine duyrulur. Cok sevincliyim yasasınnnnnnnn!!![hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoca nerden baktin? nettenmi arayip sordunmu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet. Burdan bakabilirsin.[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 heyt beee MOTOR_A12 095 GİRDİ TRAFİK_A12 075 GİRDİ İLKYARDIM_A12 087 GİRDİ bi tek motora calismistim bellide oluyo zaten ulaaan yayan yola cikmayin artik[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Motor B 90 Trafik B 84 :)) 2 sinede çalışmamıştım Hayırlısıyla ay sonu ehliyeti alcaz [Bu mesaj sbora tarafından 08 January 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 [Bu mesaj sbora tarafından 08 January 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oha ben bile gecmisim lol kesin biri kagidimi duzeltti haha super super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben Cumartesi gircem çok kasınç bir sınav mı yoksa kolaylıkla yapılabilinir mi bir şey mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 motor a calis 50-60 dk gecebilmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cumartesi sınava girceklere başarılar[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cmt sınava girecem . heyecanlanıom düşündükçe :lol: bde sınav solonunun yei nere onuda anlamadım :D . hiç duymadığım bir yermiş :9[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bende gircem cumartesi herkeze başarılar.. (Boş bırakmayın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bu gün test yaptılar Trafik ten 90 Motor dan 95 İlk Yardım dan 96 aldım aştım kendimi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar