Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Beta Test için Proxy durumları var bildigim üzre herkesin US proxy tercih etmesi daha iyi olucak..bunun için cok soru işareti oldu nasıl yapıcaz?,nasıl edicez? seklinde acıklayıcı bir ss koyuyorum.Diger arkadaslarda Buldukları free proxy sayfalarını burda paylaşsınlar.. Katkılarından dolayı Arcane'e teşekkür ediyorum.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 http://www.proxy4free.com[signature][hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 evet proxy4free en iyi sayfa arkadaslar istemediginiz kadar proxy var.eternal gayet iyi anlatmis.aynen yapin burdan bi adres secerek ama dikkat edin proxy usa de olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla eternal bunu yaparak pachayi kurtaracagini mi sanion? beta sing-uplar acilmazsa valla...... :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sagolsun benim ricam ustune yazdi tessekur ederim <3[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 walla bunu çok soran olmuştu çok yararlı oldu bu topic[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya adsl için yazılmıştı bi de onun ayarları farklı olduğu için ama bulamadım o nasıldı veya o topicin linkini bulabilen var mı ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 adsl de baglantılar kısmında ayarlardan yapılıcak.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yaf net bağlantn ne Eternal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar