Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahoy avrupa versiyonu çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum. ödeme seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi lazım. bir iki sitede vardı bir şeyler, ama hem ayrıntılı değillerdi, hem de zaten bulamadım. bende şimdi maestro/EC kartı var, ama kredi kartı yok. hesap olarak da ciro hesabım var ve kredi kartı alacak durumum yok. havaleyle ödeme diye bir şey yok sanırım? bu paypal sistemi hakkında da hiç bir fikrim yok. her neyse, detay bilen varsa yazabilirse sevinirim. link de olur. sanki eskiden böyle bi konu vardı (detaylı olmasa da) ama bulamadım. onu bulursanız o da makbule geçer. edit: dedim... ve yeni açılan "ve tarih açıklanır" başlığında şunu okudum. World of Warcraft subscription fees can be paid by major credit card, PayPal, and pre-paid game cards. PayPal'i iyice açıklayabilecek varsa sevinirim. bir de... pre-paid kartlarda extra bir ücret ödüyor muyuz? kredi kartıyla ödeme yapmaktan daha pahalıya mı gelecek? [signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Kasım 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok mu bilen yahu?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yok sanırım :p (bknz. up'lama yöntemleri §253)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar