yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 selamlar telefonumun camı kırık ve mikrofonu çalışmıyor (ayrıyetten hoparlörlerden biri de çalışmıyor ama çok mühim değil) muhtemelen garanti kapsamında değildir (öyle midir yoksa) bana en çok lazım olan şey mikrofon sonra da ekran. bizim burda girişim servis diye bir yer var apple servisi. ama garantili bakmıyor özel bir yer yani artık nasılsa bu işler. http://www.girisimservis.com/iletisim.htm ekrana 185 tl fiyat biçti sabah verirsin akşamına alırsın dedi (bilkom muymuş neymiş garantili ürünlere bakan yer; daha fazla para istermiş?!) mikrofon için ise incelemek gerekir anakartta da problem olur bağlantıda da olabilir kendisinde de olabilir hani bişey diyemem dedi (ben kaç günde hallolur kaç para tutar dedim) o da 200 civarı tutabilir falan dedi sizce napmam en mantıklısı? şöyle 2 günde geri alabilsem en iyisi. yurtdışına çıkacağım. (almanyada mı yaptırsam ya o nası fikir? :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 apple'ın teknik servisi teleservice. ama bulaşırsan allah kurtarsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bulaşmayayım abi o zaman parası neyse vereyim yani 100-200 en fazla 300 olmak kaydıyla ama 3 günde elime geçsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 HTC sensation teleservice verdim ankaradan, 30 iş günü dediler, 10. gün ( h.sonu dahil ) elimdeydi ve 3 tane ufak toz parçasından dolayı HTC yeni toz geçirmeyen panel ücretsiz takıldı ki ben temizlensin diye not eklettirdim ve belirtmediğim bir sorunu da halledip gönderdiler. Çok memnun kaldım açıkçası. Panel belki giden her sensation da değişiyordur ama bu kadar güzel hizmet verilmesi gerçekten çok hoşuma gitti. ilave: istanbul'da tamir ediliyormuş meret gitti geldi bu süre zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 geçen kasımda motorola milestone verdim teleservice 43 günde tamir ettik dediler tabi ben 21.gün hakem heyetindeydim. paramı ödemediler icra yoluyla aldım paramı. xperia s aldım sarı leke sorunu çıktı teleservice'e verdim 33.gün tamir ettiler tabi ben yine 21.gün hakem heyetindeydim bu sefer elimde kararın kesinleşmesi ile mahkeme yoluna girmişken telefonun yenisini verdiler. özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hakem golümüzü yedi diye ağlamadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Esh said: hakem golümüzü yedi diye ağlamadılar mı? eki eki ekiki kıhkıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 benim de wi-fi yattara oldu, bana da bi tavsiye verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 napiyosunuz olm bu telefonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ben çok düşürdüm ya öyle böyle değil ama çok kaygan telefon düşüveriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 o değil de yedekleme şifremi unutmuşum ya napacam ben şimdi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mum_Chamber said: napiyosunuz olm bu telefonlara bişe yapmıyor da yeni teknoloji telefonlar genelde sınıfta kalıyor. mesela motorolanın ekranın sol kısmında 3te1lik kısmının dokunmatiği çalışmıyordu. çok da temiz kullanmama rağmen. xperia'nın ekranı üretim hatalıydı sarı leke duymayan kalmamıştır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar