Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starter Kit

Escobar

Öne çıkan mesajlar

Neyini hazırlıcan, senin ne olacağın belli, Dark-Elf Necromancer. :-P

Ben hala shadowknight mi, assassin mi, conjurer mı, ne olacağıma karar veremedim. Dark-Elf olacağım kesin ama Piirsciiim. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KapIKulu, 31 Ekim 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar torrent olarak buldum bir dosya indirmeye başladım ama fakemidir değilmidir bilmiyorum. bitince yazarım. indirmek isteyen arkadaslar varsa linki :
Torrent linki

Arkadaşlar bu dosyayı çekdim ve çalışıyor. Gönül rahatlığı ile çekebilirsiniz.

Not:Seed - Leech oranı oldukça iyi max hızınızla çekebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok bişe yok aslında
mp3, trailer, behind the scenes falan filan olan bir cd geliyor

karakter yaratma programı da var tabi içinde
bir de oyun içinde bir çift journeyman boots sahibi olunuyor, karakterin hızını arttırıyormuş işte çok önemli bir şey değil yani

bunlara sahip olabilmek için herhangi bir versiyonunu pre-order yapman yeterli[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Kasım 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onu bilmiyorum işte
avaturk forumunda sorman lazım ama oradan cevap vermezler %101 ihtimalle, en iyisi email adreslerine yazıp sormak

benim fikrim bu pre-order kutusunu avaturk'ten alamayacağın yönünde ama yine de sormak lazım tabi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...