Escobar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Acaba elinde starter kit'in cdsi olupta bana ücreti karşılığı kopyalıyabilicek varmı?Oyun gelmeden karakteri yaratıp hazır tutmak istiyorumda :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Neyini hazırlıcan, senin ne olacağın belli, Dark-Elf Necromancer. :-P Ben hala shadowknight mi, assassin mi, conjurer mı, ne olacağıma karar veremedim. Dark-Elf olacağım kesin ama Piirsciiim. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Buldum cdyi :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bizimde bulma ihtimalimiz varmı acaba? biri cd ye basip kargoya verse kargoyu karsilariz ve çok memnun oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 evet güzel olur valla biri çekse bize:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kargo olayları için vaktim yok :P Ama 500mblik bi ftp server bulursanız upload ederim hemen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Arkadaslar torrent olarak buldum bir dosya indirmeye başladım ama fakemidir değilmidir bilmiyorum. bitince yazarım. indirmek isteyen arkadaslar varsa linki : Torrent linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Escobar senin icin bir uyemiz FTP yer ayarladi bana ulasirsan burdan veya bizim siteden sana gerekli bilgileri iletirim [email protected] danda ulasabilirsin [Bu mesaj NexcaT tarafından 31 Ekim 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NexcaT tarafından 31 Ekim 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: KapIKulu, 31 Ekim 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Arkadaslar torrent olarak buldum bir dosya indirmeye başladım ama fakemidir değilmidir bilmiyorum. bitince yazarım. indirmek isteyen arkadaslar varsa linki : Torrent linki Arkadaşlar bu dosyayı çekdim ve çalışıyor. Gönül rahatlığı ile çekebilirsiniz. Not:Seed - Leech oranı oldukça iyi max hızınızla çekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 torrentsizi yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 daha önce mutlaka söylenmiştir ama sorucam kusura bakmayın. bu starter kit dediğiniz şey ile ekstradan ne gelmiş oluyor ve ne yapmak gerekiyor(du) almak için ? character creatoru şimdi çekiyorum başka kaçırdığıma üzülceğim şey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 çok bişe yok aslında mp3, trailer, behind the scenes falan filan olan bir cd geliyor karakter yaratma programı da var tabi içinde bir de oyun içinde bir çift journeyman boots sahibi olunuyor, karakterin hızını arttırıyormuş işte çok önemli bir şey değil yani bunlara sahip olabilmek için herhangi bir versiyonunu pre-order yapman yeterli[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Kasım 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 avaturk'ten collector's edition pre order edicem olur mu o zaman ? görüldüğü kadarıyla çok da önemli şeyler değil ama her şey olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 onu bilmiyorum işte avaturk forumunda sorman lazım ama oradan cevap vermezler %101 ihtimalle, en iyisi email adreslerine yazıp sormak benim fikrim bu pre-order kutusunu avaturk'ten alamayacağın yönünde ama yine de sormak lazım tabi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 avaturk vermiyormuş.neyse bende torrent ten çektim gece gündür karakter yaratıyorum :) heralde oyun çıkana kadar binlerce karakter yaratmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar