PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Nazlı Yarim Haber Salmış Gel Diye tamamen benim hizmetimdir, Sanal alemde bu mp3 ü paylaşan ilk ve tek adamım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: PAINOFTHETURK, 30 Ekim 2004 16:09 tarihinde demiş ki:adamım ?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ahahaha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya elma sana muhattabım değilsin diyorum, teenage sorunlarını başka yerde at diyorum hala geliyorsun ne laf anlamaz adamsın tamam senin kıt olduğunu herkes biliyor ama biraz daha gizlemeye çalış kıtlığını böyle forumlarda 'gay' demeye benzemez bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 abi hastasıydım saolasın ya tipine baka baka bitiyodum sesi daha tip :D helal be nerden buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mükemmel bir ses turkiyenin gururu resuul 1 numero[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 resul ye beni !![signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım; * önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz * sonra elleri yumruk yapıyoruz * önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin) işte emrah böyle "kardeş belliyomuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yae igrenc kim bu amaaaaaaaaan[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oy oy oy o ne yanık bir sestir...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Oha! Resul u bilmeyeninizmi var... =? Cover i da benden olsun...[Bu mesaj Sholver tarafından 30 Ekim 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oha surata bak yani insan maymundan gelmiştir diyolardı inanmıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 :P[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 mp3 orjinalse harbiden helal olsun :) büyük hayranıyım kendisinin hehe :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 abi NAZLI YARİM HABER SALMIŞ NE DEMEK YA NE DEMEK !! aHAHAHAHA yarılıom paso![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bi yanda guluyorum bi yanda icim parcalaniyo yazik ne kadar cok insan var bole butun varini yogunu kasede verip sonra ortada bes parasiz kalan ama bi yerde onlarin sucu herseylerini kasede endekslemesinler amaaaan neyse isimize bakalim MUAHHAHAHA[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ne biliyim ben pek gülemiyorum,icim buruluyo dusununce biraz.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gecti bunun modası.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 abi bu nedir ya, oldum gecenin bi vakti. suna bi uyari ekleyin dinlemeden once biyerlere tutunun diye bide 12 yasindaki harika cocuk diyo :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 abi ben öldüm bittim öldüm bu ne ya işte sözler sayın müzik severler güneş plak ve kasetcilik en güzel sesler serisine bir yenisini daha ekleyerek 12 yaşındaki harika çocuk resul balay'ın 1. özel kasedini siz müzik severlere sunmanın gururu içindedir güneş plak ve kasetcilik istanbulda unkapanın imş 6. bilok numara 6415 de hizmetinizdedir telefon 528 38 88 nazlı yarim haber salmış gel diye gideceğim ellerim boş olmuyoor postacıylan selam saldım hediyee döneceğim ellerim boş olmuyoor olmuyooor olmuyooy oy or döneceğim ellerim boş olmuyoor olmuyoor olmuyooy oy or *!müzik girer* kimi paris lere gider eğleniiir kimi sokaklarda durur dileniir kimi insan satar öler getiriir onlar gibi çalsam çırpsam olmuyoor olmuyoor olmuyooy oy or onlar gibi çalıp çırpsam olmuyoor olmuyoor olmuyoooy oy or *!müzik girer* doğanayim bizi böyle edeni çükünden kırılsın çarpık düğmeni yaratmışsaz bizi kötü güneri yaradana karşı koysam olmuyor olmuyor olmuyoooy oy or yaradana karşı koysam olmuyor olmuyor olmuyooy or [Bu mesaj Black_B tarafından 31 Ekim 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: PAINOFTHETURK, 30 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki: ya elma sana muhattabım değilsin diyorum, teenage sorunlarını başka yerde at diyorum hala geliyorsun ne laf anlamaz adamsın tamam senin kıt olduğunu herkes biliyor ama biraz daha gizlemeye çalış kıtlığını böyle forumlarda 'gay' demeye benzemez bu işler Biraz susmayı denesen veya millete sürekli hakaret etmeyi kessen. Sayenizde her topic tartışmaya dönüşüyor. Bir ikincisi daha mantıklı ve akıllıca topicler aç.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ahaha ya başta konuşan adam süper Sözlerde manyak: "kimi insan sataaar geçiniiiirr"[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ilk komikaze.net te resmini buldum koptum.böle papyon falan.şu aralar bi reklam var ordaki ayakkabı boyacısı çocuğa benziyo.neyse kazaa da falan arattım bulamadım.saolasın.bide bunun belli bi hayran kitlesi var.google da bi resul balay yazıp aratın neler çıkıyo ya.ben bile bi site kurduydum. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Arkadaşlar bu kaset gerçekten satılıyor ekliyeyim , 3,600.000 TL karşığı para verip bu kaseti satın alabiliyormsunuz.Gerçekten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 çok kral söylüyor ama (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahaha harika ya "yaradana garşı goysam olmuyoorr olmuyoorr olmuyooooorr[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar