LethE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Download a biraktigim bilgisayarimin basina oturdum. "eoahh, bi patiye bakiim, ohh bide maillerimi okuyim" modunda browserimi actim. Acmaz olaydim, yuklenme ibaresi olmaksizin, "this document contains no data" hatasi aldim.(mozilla firefox) Acaba pati yine mi kapandi vs. diye dusunup bir dizi degisik sayfaya tab actim, ama onlarda da ayni sorunla karsilastim. Sonra mozilla s.cti diyerek ie yi actim, fakat oda benzeri bi sekilde 404 hatasi verdi. Bu sirada soulseek, kazaa fln kafasina gore takiliyor tabi, baglantimda bi sorun olmadigi kesin, birde garip bi sekilde winamp mini browser da sorunsuz calisiyor, eksiye fln baglanabiliyorum. Nedir bu sorun ne degildir bi fikri olan varsa yardim etsin noolur, kiricam aleti o olucak... Daha onceleride benzer sekilde, browserlarimin "acmam, etmem, banane" dedikleri olmustu ama restart la fln duzeliyorlardi. Bu sefer naaptiysam ikiside baya bi icerlemis sanirim, inat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 banada oluo arada ama restartta duzeliodu bu arada baglantım adsl aynı sekilde dl de normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar