Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşın telefonu çalınmış

Bullbird

Öne çıkan mesajlar

tabi ki sordum resepsiyona felan zaten çok kayıp telefon oluyor receptiona teslim ediyor bulan kişi sahibinede ulaşıyorlar ama sordum olursa haberdar edicekler ama anlamadığım şey şu afedersin ama bizim otel baya bi iyi kaliteli gelen müşterilerde haftalın 30 bin lira veriyor bu otele neredeyse ne yapsınlar blackberry felan diyorum insanlık işte sim kartıma ulaşmaya çalıştım ama ulaşadım türksel müşteri hizmetlerini aradım telefonun emai numarısını verdiler yarın dediler gidin karakola felan suç duyurusunda bulunun derdinizi anlatın dediler işte savcılığa yönlendirir dediler onlarda izleme takip alırlar felan dediler ama sizce bulunma ihtimali varmıdır ??
Sosyal ağlarda paylaş

gidip savcılığa başvuruyorsun, dilekçene faturanı ekliyorsun. sonra savcılık imei numarasını operatörlere bildiriyor. Operatörler bu imei numarasını takibe alıyor. Sim takıldığında mesaj gönderiyor ve kullanıma kapatıyor. Sim kartı takan kişilere ulaşılıyor ifadeye çağrılıyor vs. yani bulunur tabi eğer birisi kullanırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

savcılığa şikayet dilekçesi yaz, imei numarasını da dilekçede belirt. savcılık 1.bilgi teknolojileri kurumuna telefonu kullanıma kapatması için yazı yazar, 2. gsm operatörlerine senin belirttiğin tarihlerde çalınan telefonun imei numarasıyla eşleşen sim card olup olmadığını sordurur. 3. gsm operatörleri hts raporu gönderir, hangisinde kullanım olduysa görülür ve görülen hat sahibiyle irtibata geçilir ifadesi alınır. 4. hat sahibi olayla ilgisi olmadığını söyler. 5. kovuşturmaya yer olmadığına kararı çıkar ve olay kapanır. 6. bir bardak buz gibi soğuk su içilir. bizzat ben tecrübe ettim aynen böyle gelişiyor olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...