xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hocam canon eos 550d uyumlulugu var degil mi bu lenste ? baktigim sitelerde bi turlu model bilgisi alamadim cunku. hmm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 canon mount var fakat elektronik kontak yok. hersey manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o zaman saticiya mount var mi yoksa bu model 550d icin uygun mudur diye sorayim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 canon mount diyeceksin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hmm okeydir bi soralim bakalim bakalim.. tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 canon icin bayonetlisine bakicam diyor. o zaman direkt olarak olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bayonet ne lan, film bitince süngüyle mi cekicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 mount galiba la adam oyle diyince ben de biliyonus havasi yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bayonet=mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 lensi aldim. o ne guzel alet oyle yahu. samyang manyang ama fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 pics or did not happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bu balik gozu lensler icin mac programi tavsiy edebileceginiz var midir ? bir de auto focus u yok bu lensin geneli mi boyle ? zaten manuel yapiyorum ama diger lensler gibi cok farketmiyor focuslama yapmisim yapmamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 autofocusu yok mu eneee? herşey odak içindedir zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yoh ya bunda ama cok fark yok dedigim gibi focus yapmis ypmamis. buyuk ekranda zoomlama ile de baktim bi kac fotoya cidden fark yok. yoksa focuslamami yapmiyor la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 8mm fisheye lense otofokus koymak traktor'e abs koymak gibi olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 heh işte bilmiyodum öğrendik iyi olaaar ala gagaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 madem bu vesile ile biraz moral verdik, cik disari 2 foto cek gorelim nasi sonuclar. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 aynen yapacagum paylaşacagum gadanalım. ama milleti yakından çekince maymun gibi gözüküyo güzel oluyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Balikgozu efektini çoğu kişi sevmiyor, ben 10 gun sonra genis aci ile degistim. İnsallah beğenirsiniz yoksa sizede 10-20 yollari taştan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 o degil de 11-16 nin yenisi ne zaman cikacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 aslinda benim hosuma gitti. umarim hevesimiz kacmaz tabii ama zaten 15 magazamizi cekesiye kadar hevesim iyice artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sigma da otofocus var, ayrıca o 15 mağzayı çekerken zaten nefret ediceksin büyük ihtimalle birde 360 derece veya panaromik deneyeceksen şimdiden sabır diliyorum sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yok be skilmayiz. keyiflendiririm ortami ben :) yapma! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar