Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Wow ve D3 İçeren account.

Julifton

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar online oyun hayatıma son verme kararı aldım. 2005 yılından beri sürttüğüm accountum satılıktır. TL;DR demez okursanız sevinirim =)

2005 yılında açtığım ilk account US server'larında idi içinde level 70 bir dünya karakter bulunmaktadır ben oynarım diyenler için bir köşede mevcut. Vanilla döneminden kalma R14 bir mage de var içinde btw.

US server'larında pek keyif alamayınca düştüm Eu yollarına. Al'Akir de oynadık bir müddet sonra ravencrest e taşındık vs vs karakterlere geleyim.

Dipnot(pek dipte olmadı ama idare plox):Karakterlerden rogue ve priest'da pvp item'ları mevcuttur.

Main oynadığım karakter :
Paladin.

Rogue

Priest

Mage

Warrior

Hunter

Bunların dışında twink bg'ler için level 70 DK mevcut. Death Knight

12-15k arası nakit mevcut binek manyaklığı yüzünden bir dönem rogue a bayaa birikim yapmışlığım var =)
Ayrıca 1 ek account daha vardır toplamda 3 wow accountu oluyor böylelikle çoluk çocuk kimse kimsenin accountuna sulanmadan seçim yaparak oynayabilirsiniz.

Bu arada Diablo yu subscribe ederek almıştım çıkmadan yaklaşık 1 ay önce yaklaşık 7 ayı daha var wow ile birlikte oynanması gerekiyor yani alacak arkadaş bunu bilerek yeltenirse sevinirim.

Diablo 3 karakterler :
Monk

Yarbar

Accountların bütün bilgileri mevcut aktif ve oynanılabilebilir pozisyonda bekliyorlar.

Diablo 3 de Rmah aktifdir.
Battalnet Account resmi şöyleböyledir.

Fiyat olarak kafamda herhangi bir şey yok. Fiyat önerilerinizi bekliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Main diyip ilk yazdığın paladine baktım, bir de Diablo karakterlerine.

WoW karakterlerinin ne kadar eski olduğu ya da senin ne kadar değer verdiğin baya subjektif bir şey ve değeri yok. Desen ki oyundaki 500 mount'un 350'sini topladım, içinde 500k para var falan belki "biraz" değer katar. Bu devirde 15k dediğin para 5-6 sağlam enchant yaptırsan bitiyor. Gear desen hepsi 397, hiç 410 item bile yok. Haftaya expansion gelecek, daha 87 olmadan senin o bütün set shard/transmogdan başka bir işe yaramayacak.

Üç tane WoW accountunu fayda gibi yazmışsın, bir yerde haklı gibisin ama aslında bu da önceki konu gibi, başkasına bir şey ifade etmeyen durumlar :) İki farklı acc'dan birer karakter oynamak için iki WoW subs birden açmak ya da birini 45-50 TL bayılıp transfer etmek lazım biliyorsun, konfordan çok gereksiz bir maliyet oluşturuyor alıcı için. Hem package deal satıyorsun hem hepsinin toplam maliyetini çıkarma peşindesin, direk pazarlama çelişkisi bir yerde.

D3 desen oyunu şu kolaylaşmış haliyle belki zar zor bitireceğini düşündüğüm bir monk ve Act 3 bile bitiremeyecek bir barbar var, ortalamayı hiç geçemeyen karakterler, hele oyunun kolaylaşmış haliyle.

Yani etse etse 350 TL eder, hadi ben account alışverişinde tecrübesizim diye +-50 TL de pay verelim. Bütün bunların üstüne senin 2 ay sonra sıkılıp hesabını geri (ç)alma riskin var, satın alan bunu da göze alacak sonuçta. Şahsına bir şey demiyorum yanlış anlama, her satıcıda bu risk var, tanımıyoruz sonuçta.

Bütün bunlar böyleyken kalkıp 800 TL diyip sonra bir de "burdakiler anlamadı kıymetini yhaa ben başka yerlere bakim" havasına girmen değişik olmuş :p Bence biraz daha insaflı ve mantıklı fiyatlardan denemelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şindi sıkılıp account u geri alma vs söz konusu olmaz yazdıklarında en saçma gelen buydu =)

Eh onca sene sürttüğün bir şeyi satışa çıkarıyorsun zor oluyor ayrılmak belki de ondan o fiyatı yazmışımdır.

Sonuçta alternatifi olan bir account ya hoju bu para etmez demek neblim 1 tane karakteri 100 liraya satanları gördükten sonra o fiyatı yazdım geçtim. Zaten nedir ne kadardır bilmediğimden 1 hafta kadar teklif bekledim. Fiyatsız olmuyormuş yazdım bişiler gelir hacı bu 400 eder dersin ona göre değerlendirim. O kadar uzun uzadıya irdelemeye gerek yoktu kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Julifton said:

Şindi sıkılıp account u geri alma vs söz konusu olmaz yazdıklarında en saçma gelen buydu =)

Tam tersi bence yazısının en doğru kısmı buydu, 2 yıl önce aldıkları oyunların esas sahipleri tarafından "sıkılınıp" geri alındığını gördü bu forum ki satın alan hiçbirşey yapamaz nufus kağıdını faxlıyorsun iş bitiyor o yüzden satın alanın bir risk aldığını hiç unutmamalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...