122017024 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evet Arkadaşlar Gecen Birinden Msn'de Avatar Yerine Ufak Bir Flash Koyuluyormuş Acaba Bir Bİlginiz Varmı. Varsa Mümkünse Yardım Edin...
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bende birisinde normal resim boyutundan aşmış yani resim çerçeveden büyüktü aşağı doğru sarkıodu öle bişey gördüm[signature][hline]Vay Be
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 http://mess.be[signature][hline]Silence in the studio!
Abus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 o resim büyütme olayını MSN 7 ile yapıyosun ama bence hiç güzel durmuyo[signature][hline]Love is Divine
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 msn 7.0 ile değil diğer versiyonları ile de yapıyorsun. mess.be de daha detaylı bulabilirsin. (hayır yaptım ordan biliyorum:D) msn7.0 ile yapılıyomu bilmiyorum.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 resim olayı msn plu ile oluyor artı ses eklentileri flm da var[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi ben bu işi annamadım mess be ye girdim ama bişey bulamadım ne var orda sen tam olarak versene linki falanm[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
Öne çıkan mesajlar