Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 http://forum.paticik.com/profile.php?62,243293 adam bölündü bölünecek ban hammer gelmedi. hokomot bono onottormoyo mo çoloşoyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bu iş için başlık açmak? hem de konu dışına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 diğer konulara girmeyen, kısaca her şey ;) :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Böyle durumlarda başlık açmayın, iyice çirkefleşiyor modlar çünkü. Her analı bacılı postunu şikayet ettim, hala ban yememiş olmasını sadece bana yapmış olmasına baglamama az kaldı. 2. kez bana çatır çatır küfredip banlanmayan herif 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tahrikten 3 5 ban daha gelsin. ortalık şenlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 gerizekalı ne gris buralarda ne kaan. sana bile sövse ana anadır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Starscream said: tahrikten 3 5 ban daha gelsin. ortalık şenlensin. Hiç tahrik etmedim ikisini de, direk kendileri Taunt atıp sonra tanklayamadılar. Halbuki imzaya baksalar level'ın kurukafa oldugunu görmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar