maivresnon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Eski tarz ı özleyenler ahh ahh nerde o 9 larla act yapılan 15 görünce vay anasını lan adamda 15 var diyen blackrock set için deli gibi maden kazan playerlara itafen hazırlanmış.Stones uo nun sahiplerinden gelen bir çalışma gene aynı anda hem stones hemde bu server aktif şekilde devam ediyor eski tarza dönmek isteyenler adına bi bakmakta yarar var craft-tame-lockpick tarzı skillerde yüzde 10 combatlar 100de100 dummy alanı malesef olmazsa player gelmeyeceginden dolayı mevcut. www.dot.gen.tr Sunucu bugun 15:00 da açılıyor. Sistemleri siteden kopyalarak göstermek istedim üşenen arkadaşlar için Runebook 8 sayfadır ve 128 rune alır. Recall scroll ile şarj edilebilir. 40.0 magery becerisi olanlar recall scroll'a ihtiyaç duymadan recall olabilirler. Aile Kurulumu Provisioner vendordan 575.000 altın karşılığı alınan aile kurulum belgesi ile aile kurabilirsiniz. Aile sisteminde aynı hesaptaki karakterleri aileye alma özelliği mevcuttur. Hazine Sistemi Kara, deniz ve sabit hazineler olarak 3'e ayrılmaktadır. Kara hazineleri npc'lerden, deniz hazineleri balık ağlarından düşer. Sabit kasalar dungeon'larda yer almakta ve periyodik olarak yenilenmektedir. Silahlar & Poisoning Silahlara zehir sürmek için gereken beceriler: Lesser Poison: 20.0 armslore & 20.0 poisoning Normal Poison: 40.0 armslore & 40.0 poisoning Lesser Poison: 80.0 armslore & 80.0 poisoning Lesser Poison: 100.0 armslore & 100.0 poisoning 2 el silahlara zehir sürülemez. Magery becerisi olan karakterlerin zehir sürmesiyle ilgili bir kısıtlama yoktur. Evaluating Intelligence & Inscription Bonusu Tüm büyülerde evaluating intelligence ve inscription bonusu vardır. Bu beceriler ne kadar yüksekse karakterin yaptığı büyüler o kadar etkili olacaktır. Magic Resistance Maruz kalınan her türlü negatif büyünün etkisini düşürür (damage büyülerinin damage'sini düşürür, stat düşüren büyülerin etkisini azaltır vb.). Meditation Bonusu Saniyede dolan mana miktarı meditation becerisine göre belirlenir. Anatomy & Tactics Bonusu Tactics ve anatomy becerileri silahların vereceği hasarlar üzerinde doğrudan etki eder. Anatomy becerisi aynı zamanda bonusların meydana gelme ihtimalini ve bandajların iyileştirdiği miktarı artırır. ps : Playerım :)
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mail adresime spam yapıp duruyorsunuz kıl oldum bu servera.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bana da geliyordu spam. Kayıt olup bi kere oyuna girince bir daha gelmiyor...
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aynen bende kayıt oldum spam gelmedi hatta oyuna girdim artık hiç biryerden spam mail'i gelmiyor. bence kayıt ol oyuna gir spam'a son. gmail fln anlaşıcakmış duyduguma göre spamlara son vermek için.
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Shaklaban said: oo lithran d'loethe nbr Çok büyük bir oluşumla karşınızda olucaz 20 senedir script yazıyoruz :D Bizi ilemye devam edin sdfsdf
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 zost alıcamda yardım lazım var mı gelicek
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 218 gördü lan bugun server şuda bizim guildin turancı cemaati atsızlar ailesinin action videosu bu geceki şuradan sonra güzel action oldu &feature=player_detailpage#t=295s
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 oyundaki nickim Heisenberg. Kız arkadaşımın Nick'i Niko. Onun Kız arkadaşlarının nickleri sırasıyla. Melisa = Queen Elif = Logic Pınar = Sosu Meltem = Samasama
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Feuer said: oyundaki nickim Heisenberg. Kız arkadaşımın Nick'i Niko. Onun Kız arkadaşlarının nickleri sırasıyla. Melisa = Queen Elif = Logic Pınar = Sosu Meltem = Samasama ahah resmen viral reklam
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Gıçından element uyduruyor yok öle kimse serverda :D
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ardeth said: Horslorts vardı bizim zamanımızda Abi horslortz zamaninda sen boyle 25 yasinda falan miydin?
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 of bugun 230 gördü baya güzel action var ya +6 katana ile action yapmayı özlemişim :S relpor sux gelin buraya playe görün :S
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 makrodaki insanlari patlatarak makronun kotu bisi oldugunu anlatmaya calisiyorum ama bi turlu beni anlamiyorlar :/ atlarinida kesmem lazim heralde :(
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sevgilim banu kız kardeşim ayla ve 17-23 yaş aralığındaki arkadaşları hale aysu bengü ve merveyle oynuyoruz biz hala
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 adamaların pvp turnuvası canlı yayınlandı yuh servera verilen önem inanılmaz canlı yayında yanda canları staminları manaları her seylerı goruluyordu falan hey maşallah dedim resmen
kgns Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 oradaki nickim Dunkof ve canlı yayını benim makinemden yaptık :) iyiydi baya
cemss Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hocam sana ediiiddididid diyolar cok guluyorum :D
Öne çıkan mesajlar