lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aylarca uğraştan sonra erasmus için bi senelik vizeyi kaptık fakat herifler başlangıç tarihini tam okulun başladığı gün yapmışlar. ya üç beş gün önceden vermeleri gerekmez mi belki gideceğiz bişeyler ayarlayacağız yer yurt falan bide okulun kapanmasına 15 gün kala vize bitiyor? bu ne saçmalaktır anlamadım. ben şimdi konsolosluğa gitsem değişiklik yapabilirler mi? çünkü pasaporta işlemişler bu vize şeysini ve baya janjanlı bişey bunu bidaha sök değiştir tarihi falan zor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oturma izni vs filan ayarlaman gerek onları gidince o vize genelde geçici olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sen gidince oturma iznine başvurucan zaten. ama başlangıç kıl olmuş, yapıcak bişi yok. önceden ayarla odanı bohçanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 erasmusmus pardon, 1 yil falan zannetmistim salla dediklerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar