Sla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 7 Yasindaki bir kız cocugu icin acil Kan Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümündü yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için AB - ( Negatif ) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA YHTYYAÇLARI Var.. Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler. Sizde bu yazıyı lütfen tanıdığınız herkese gönderin. Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim. Herkese Sağlıklı Günler... Ebru Ertugay Akşam Gazetesi Damla'nın Annesi : 0532 411 32 53 - 0535 625 06 98[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçmiş olsun tutmuor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Cok cok gecmis olsun ayni vaka 1 hafta once bi arkadasimin basina geldi zeynep kamil'e gittik kan vermeye dovmem oldugu icin benden almamislardi burasi Turkiye insallah iyilesir.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 olsun arkada$ım hertürlü yardım edilebilir sende bildiğin forum adreslerine yazarsan weya arkada$larına mesaj atarsan weya mail yollarsan yardım etmiş olabilirsin arkada$ım.Lütfen arkadæ$lar mesaj atın konumuz eskımesın herkes gorsun konuyu arkadæ$lar.Konu dışı olmadan msj atsın lütfen herkes[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 benimki de tutmuor maalesef, ama bildigim herkese ilettim bunu[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 te$ekkur ederim.[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 1000 kişide bir kişinin sahip olduğu bir kan grubu... malesef tutmuyor büyük geçmiş olsun...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben 0 rh pozitif genel vericiyim ama en kötü ihtimalle bizlerden alırlar..Ab - olanyokmu yaaa[signature][hline]Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Frp-Master dedi :)| E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 rh + kanla rh - kana nasıl veriyorsun ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Büyük geçmiş olsun maalesef benimki de tutmuyor&18 yaşın altındayım zaten:( İnşallah bulunur.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 tutmuyo benimde :( A rh+ ...[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 benimde tutmuyor ama www.kanbankasi.gen.tr[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bunu sticky yapalim biraz... gecmis olsun umarim bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 en kısa sürede bulunması dileğiyle.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 43) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede bulunur. Acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arkada$lar halana bulunamadı lütfen yardım[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 A (-) im bende veremiyorum offf. Arkadaslar bir araştırın ya[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkayd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya benim tutuyorda ben şehir dışındayım ama tekrardan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 $ans olurda bu kadar olur ya.Arkada$lar lütfen bu konuyu ba$ka forumlarada yazın arkadæ$lar herkes biLsin okusun arkada$lar...[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İlla AB - mi olması lazım? Benim bildiğim negatif olan herkesden alabiliyor AB - . Madem bulunamadı 0 - veya A, B - lere bakın özel bir durum söz konusu değilse..[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 0 rh - im ben ama en son ihtimalle başka gruplarından alınması gerek...olsun aklınızda bulunayım.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Çok geçmiş olsun bende yazıyı bildiğim uo forumlarına copy/paste ledim, umarım kan bulursunuz.[signature][hline][b]Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 t$kler umarım buluruz[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 benimki tutuyor ama Konya'dayım elimden ne gelebilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar