Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebekliğimizde Yaptığımız İlginç Şeyler[Herkes YAssın]

Cicco_Porcelli

Öne çıkan mesajlar

ben bizim evdeki bir muhabbeti kuşunu boğmuşum sonra annem gelince "shhh uyuyor" demişim:).[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

ayağımı bisiklet dişlileri ile parçalamışım diil parçaladım çok net hatırlıyorum çok pis acımıştı kendimden geçmiştim
çok fazla doku kaybı olmuştu ve düşünün 5 yaşımdamı neyim bacağınız tam hız giden bisikletin arka dişlilerine giriyor eöh

yannız doktor öyle bişi yaptıki şuan hiçbir iz yok
hergün hastaneye gider doku üretmek için yaranın kabuğu kesilirdi ve öyle öyle 10 günde falan düzeldi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklkasık 5 yaslarıdayken babam bahceyi suluordu bende kurek ve tırmıkla bir seyler yapıyordum kazıyorum vs felan babam osırada gidmis bir bakdım bizim mahalllenin cocukları hortumla beni ıslatıyor o sırada kacarken tırmgın disli kısmına wurdum ve sopanın ucu kafama geldi vede kanadı dusunu yanı oyle hulk gıbımı ne basdım artık neyse babamdan cocukların kıclarına tekme attı felan e tabi bundan sonra bende ocumu aldım kutu koanın icine iseyip cocuklara verdim dedim babam cok getirmis olesmemizi soyledi felan ilk cocuk isti lan bu çişş lan dedi tab iben topuk ...[signature][hline]Give me any reason not to fuck you up!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 05 Kasım 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
kenderlik var diyosun yani :p

ohoo olmaz mı :) Benim küçüklüğümde sürekli gezerdik babamın arkadaşlarıyla ailece falan... Sürekli hoplayıp zıplayan, sık sık kaybolan bir tipmişim işte :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

2 yaşındayken falan tüm arabaların ismini bilrmişim konuşamıomusm ama sdece mesela mersedes fln diomsuhm puah, hatta bi keresinde annemin amcası işte boole camdan dşarı bakıomusz ben demişim işte bu pejo 405, o demiş bşka bişe fln. 405 çkmış snra gerçekten. Adam da harbiden arabalara meraklıymısh yani :D nese bi de annem annatır gene taksilere bu sahin diip binmezmişim doğana binmek istermişim hep, annem de nerden annıosn fln die sorarmısh cvp veremezmişm tabi, taksici de harbi sahin fln dermish uhzua[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 05 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ben bizim evdeki bir muhabbeti kuşunu boğmuşum sonra annem gelince "shhh uyuyor" demişim:).

heheh tam anlamıyla deli ve piskopat bir insanın davranışı olmuş bu kusura bakma :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bı kac kere annemler yan komsuya gıttıgınde evden kacmısım bu 4-5 yaslarında olmus ıste tam asansorun en alt tusuna yetsıyormus boyum :)
bıde babam gazete,ekmek fln almam ıcın para vermıstı ben de bakkala gıdıp o para ıle kola alıp ıcmıstım sonra bı yarım saat bı saat gırısde bekledım ne solıyım dıye.tabı babam fln panık olmus benı aramaya baslamıslar o sırada bende ıste cocuklar geldı para mı aldılar fln demıısm :D
bıde kucuckken mılletın arkasına gecıp "enerji verıyom" dıye bagırır mısım :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 yaşlarındayken ailem yemek yerken cocuklarla oynarken bi anda kaybolmuşum.bulduklarında o civardaki leblebicinin hediye ettigi leblebileri oturmuş bi yerde yiomuşum

sora gene o yaşlarda balkona cırılcıplak cıkıp asagı işiomuşum yada annemlerin balkonu yıkamak için açtıgı hortumu alıp herkesi ıslatıomuşm[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...