Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 İntikam için askere vuracağına hükumet şu tip olayların sorumlularından hesap sorsa ya. Ne gezer. Askeri depo patlamış orman bakanı açıklama yapıyor. Böyle de dandik bir ülkeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 son 6 ayda şehit sayısı,inanılmaz derecelerde,patlama,çatlama,terör saldırısı,kaza v.s v.s ben iran-suriye-rusya üçgeninden şüpheleniyorum,chp'den süheyl batum şu anda cnn türk'de türkiye dışı planlı bir saldırı&misilleme olduğundan bahsediyor.sonumuz hiç iyiye gitmiyor,cryme gibi borazanlık yapmayayım ama valla ciddi ciddi,eve makarna,un,şeker,bim'den envai çeşit cips ve kısa winston stoklamayı düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 he ya hep rusya-suriye-iran muhalefet ve medya suçlu terörden. bugun eğer bu olayları bu ülkeler vs çıkarıyorsa bile yine suçlusu akepedir.küsene değil küstürene bak yada etki-tepki ne dersen de... rte egolarının kurbanı olacak da bizide ülkecek yanında götürecek... yada neymiş camdan köşkden otururken komşunun evini taşlamayacakmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Frostbite said: he ya hep rusya-suriye-iran muhalefet ve medya suçlu terörden. bugun eğer bu olayları bu ülkeler vs çıkarıyorsa bile yine suçlusu akepedir.küsene değil küstürene bak yada etki-tepki ne dersen de... rte egolarının kurbanı olacak da bizide ülkecek yanında götürecek... yada neymiş camdan köşkden otururken komşunun evini taşlamayacakmışsın... ya bırakın bu işleri,sanki suriye iran dostumuzmuş gibi laf kalabalığı yapıyorsunuz arkadaş,şu anda mhp başkanı bahçeli ;kandile girelim demiyormu? peki şu anda pkk'nın %95'inin istihbarat raporlarında,suriyenin türkiye sınır bölgelerinde ki dağınık halde bulunan kürt köylerine yerleştirildiğini biliyoruz,peki suriye ile bu problem olduğundan beri,bütün suriye pkk'ya kandile mi gitti? zaten %60-70 son 5 yıldır suriye kökenli teröristlerden oluşuyor. iranmı? en azından geçen hafta ığdır'da neler yaptıklarını haberlerden okuduk değilmi? şunları yazdım diye,tayyip sempatizanı olacağım biliyorum,öyle olmasam bile psikolojimi bozup gidip,akp ye üye edeceksiniz onuda biliyorum:p ama ben en azından 3-4 senedir,iran-suriye eksenine müdahele taraftarıyım.şeriat is coming diyenler,bugün ahmedinejad'a methiye düzüyor. bırakın abi,açık açık savaş var işte,iran bu ülkeye girdiğnde doğudan,suriye güneyden rusya kuzeydoğudan girdiğinde,merak ediyorum,tayyip yüzünden askere gitmem diyen çıkacakmı çok merak ediyorum bu ülkede,çünkü 3-5 aya kalmaz o duruma gelecek bu ülke.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yatmadan su ic de sabah basagrisi cekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Abi ortadoğu tarafında dost ülke kalmadı Türkiyeye. Yok yani nerden tutsak elimizde kalıyor. Hükümet sağolsun bu ülkelere gayet dşmanımızmış gibi davrandı ne bekliyorlardı ki, biizm gibi yaparız ederiz diyip sus pus oturmalarını mı. Şu olay kaza değil de İran veyahut suriye tarafından yapılmış olduğu ortaya çıksa kim şaşırır. Çıkar mı şaşıran, nasıl olur diyen. Her gün ülkenin vatandaşları ölüp gidiyor. Ne hesap soruyoruz ne bişey yapıyoruz. Anca buralarda laf kalabalığı yapıyoruz. Meydan boş abi, isteyen de istediği gibi at koşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 seni vuracaklar, işte radarlarında buraya koyuyorum dersen adamların ne yapacağını bekliyorsun... fatih surlara dayandığında meleklerin cinsiyetini tartışan bizanslılar gibiyiz, çok şükür karizmatik ve ağzı laf yapan, çapı geniş bir kabinemiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bugun catismalarda bi sehit daha olmus ama alt yazidan hallice bi haberle sunuyorlar,kasarlasti artik insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 akp li olmadığın ne malum :P yani diyorsunki verilen tavizler,haburda olanlar (ki ozamanlar oralardaydım yaşasın apo s..git atatürk gibi slogan atanlara akp li olduğu belli birkaç şahsın verdiği tepki salyalarını saçarak gülmekti),oy kaygısı ile hareket edip altan alta güneydoğudaki olayları desteklemeleri,komşularla 0(sıfır) sorun vb.etkileri yok diyorsun!? hmm sana hayatda başarılar. rte ortadoğu yu çıkışı imkansız olaylara sürüklüyor kimsede kusura bakmasın ama iranın-rusyanın da eli armut toplamayacak dediğim gibi etki-tepki.saydığın ülkeler zati girse ameriga yetişemeden severler bizi.. birde esad ın başına ne geldiyse atalarının izinden gitmemesi oldu...bi zahmet araştır pkk kimin zamanında desteklenmiş desteklenmemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Butun ortadogunun kaderi turkiyeyi ilgilendiriyor.61 multeci olmus bugun kim konustu? Yazik vallahi yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 konuyu dağıtma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kanalize said: Butun ortadogunun kaderi turkiyeyi ilgilendiriyor.61 multeci olmus bugun kim konustu? Yazik vallahi yazik lan Haber kusaklarinda vardi yine bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 mülteci olayına islamı açıdan bakıyorsunuz ama orada mazlum olanlardan bahsediyor, seneler sonra, durup dururken! ülkesine karşı isyan eden ve bombalanlardan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Frostbite said: konuyu dağıtma.. bu konunun,diğerleriyle alakası yok sanıyorsun değilmi? ha bide komşunun camını kırma muhabbeti var ya,camı kırılmıyor,canları gidiyor arkadaşlar,bu coğrafya neden bu hale geldi? neden silah alımlarında ortadoğu ülkeleri,dev ülkeleri takip ediyor? neden bu ülkeler de,demokrasi adı altında empoze edilmeye çalışılan,abuk sistemi bu ülkeler 100 senedir özümseyemedi? neden,bilim dallarınının tümünde batı medeniyeti,at koştururken,bizimkiler hala kaplumbağa hızında? neden,diktatörler bu topraklara layık görüldü de,gelişmiş batı medeniyetleri demokrasi ile yönetiliyor? neden,2000 yıldır görülmeyen kitlesel göçler son 100 yılda bir anda patlama yaşadı? neden bu topraklarda herşey silahla,mermiyle,barutla çözülmeye çalışılıyor? tek sebebini size söyliyeyim,ittihat terakki ve bu topraklara zehirli bir yılan gibi zehirini akıtan,milliyetçi-ırkçı politika denemeleri... başka hiçbirşey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 gerçekten acaip kafalar var. iran ya da rusya istemedi diye radara izin vermememiz gerektiği falan söyleniyor alenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ne diyeceğimi bilemedim lan... adam gizli şakirt çıktı... edit:huun sana değil yazdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 huun said: gerçekten acaip kafalar var. iran ya da rusya istemedi diye radara izin vermememiz gerektiği falan söyleniyor alenen. abi ben müslümanım özümde islamcı v.s değilim,ama iranın yönetildiği şeriatı istemiyorum arkadaş,rusya ise zaten ne olduğu belli olmayan sistemiyle,evlere şenlik,bundan 40 sene önce biz sarılmadıkmı natoya aman bizi de alın yoksa rusya boğazlardan inip ebemizi dikecek diye? bu ülkelerin sözüyle hareket eden resmen belli bir yüzde var bu ülkede ,kimi eski komünist damarına istinaden,kimi de benim bile açıklayamadığım karmakarışık duygulardan,iranı savunsak şeriatçı,tü kaka desek amerikan ajanı diyorlar. nasıl bir akli melekeniz var anlamıyorum :S resmen savaş var olm! alışın artık alışın,suriye,iran,rusya veya her ne pislikse veya amerika ve kapitalist ülkeler,herhangi biri veya hepsi birden bu ülkede halka kapalı,devlete açık yeni bir konsept deniyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hala anlamıyosun değilmi? mikim kadar boyuna bakmayıp,kasımpaşalı edasıyla,bir kaç ülkenin gazına gelip aslansın kaplansın yeni osmanlıcılık adı altında tutmayın küçük enişteyi moduna girersen cadı kazanı olan bu bölgede bataklığa girersin ki hükümetin istediğide bu zati yaptıklarından bu anlaşılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 savas olcuaska olsun, bizim mudahale etmemizin ne faydası olcuak atesi büyütmekten baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bu cephaneliğin patlamadan önceki halini şeyeden bi resmi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 şu kanalizeye /ignore çekemediniz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bana yazacak birşey bırakmamışsınki,ortadoğu da en güçlü ülke kim? istisnasız Türkiye,peki terörle 30 senedir uğraşmasının,ırak'da saddam gidip,maliki gelmesine rağmen hala terörün önemli bir kısmının ırak'dan,bir kısmı suriye'den,bir kısmı irandan gelmiyormu? kaç senedir bu böyle peki? bilmem kaçıncı ordu komutanı suriye sınırına gidip apoyu çıkartmazsan girerim ha dediğinde şak şaklayanlar bugün,ne ...yiyeceğini şaşırmış hükümete suriye siyasetçisi gibi vurması bu ülkenin önemli bir kısmının gücüne gidiyor demiyorum,çünkü ben o çoğunluğun dışındayım kardeşim,ben direkt savaş taraftarıyım,ırak kandil dağının iran tarafından başlayacaksın,suriye akdeniz sahiline kadar bir yay çizerek düzlüğe ineceksin,ve burası artık türkiye diyeceksin! kaç şehit olur sizce? barzanimi saldırır? ya maliki? ya pili bitmiş esad? her gün acı çeke çeke ölmektense bir gün ölürüm ... yani ben askerliğimi yapmışsam eğer,oh be yırttık hacı,benden sonrakiler düşünsünmü diyeceğim? yoksa ne gerekiyorsa yapılsınmı diyeceğim... artık yeter arkadaş nedir lan bu,2500 sene at üstünde dünyanın anasını ağlamış milleti,her gün teker teker tırnaklarını sökerek ne öldürüyorlar,ne yaşatıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Abi 35 ilgi tipi depo varmış topraga gömülmüş kamera çekmiş Gizlilik güvenlik sır vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Türkiye mi yok abi daha çok tartışmayacam seninle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kanalize said: kaçıncı hesabın oldu bu senin oncekendimi vsvsvsvsvsvsvs 6. 7. falan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar