sempaticik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Merhabalar, yurtdısında bir uni.de okudum ve simdi tr.deyim. uni mezun olmak ıcın 2,00 ortalama ıstıyor. benimde 4 yılımın sonunda ortalamam 1,98te kaldı. bende tek ders yuzunden bir daha gitmemek için online ders aldım. alabilceklerim arasında en mantıklısı buydu ama benim bölümümle alakalı degil maalsef. durum bu. dersten B- almam lazım. yanı 100 uzerinden 80. eger yababilirim diyeniniz varsa, bulusalım gerekli bilgileri ekipmanları ben veriyim halledelim bu işi (istanbul-anadolu yakasındayım). tabiiki ücret karsılıgında. ama surem cok az, 10 eylul civari ilk odevi vermem lazım. acil irtibata gecerseniz sevinirim. özelden mesajlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Virtual basic'e noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yardım edebilecek arkadaslar ulasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 virtual basic i saati 50 euro ya kodlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 freelancer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 teşekkürler ama web sitesinden ziyade, yüz yüze görüşebileceğim biriyle çalışmayı isterim. Sebebi ise, tek seferlik bir proje değilde parça parça ödevler olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 10 eylül geçmiş noldu peki yardımcı oluruz yaz sen buraya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 tesekkur ederim ilgin icin, simdilik bir arkadasi buldum. ama tikanirsam bir yerde gene yazarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar