Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep tel tavsiyesi

Mix

Öne çıkan mesajlar

yeni cep telefonu alcam ama hiç ilgim bilgim yok o yüzden sorayım dedim. fiyat/kalite oranı en iyi telefon hangisidir yada tavsiye edeceginiz (max 400 milyon) telefon modelleri nelerdir?[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

nasil bisi istedigini soole
mesela benim gibiysen
renkli ekran olmasin kamera istemez mp3 olmasin ooe javaydi boktu pusurdu olmsin sadece ariyim mesaj atiyim falan diyosan
Sony CMD-Z7
cok eski bi model, 90 milyona falan satiliyo
ama ben bu kadar guzel bi telefon grmedim hayatimda ve kullanmadim
hafif, kucuk, dayanikli, sesi guzel, blackjack ve langirt var

yok diyosan benim telefonum PDA im olacak, o zaman ne halinv arsa gor diyip dier patilere devrediyorum[signature][hline]Silence in the studio!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen sene bu sıralar nokia 3510i almıştım 200 milyon türk lirasına, bir senedir mutlulukla kullanıyorum. Hiç bir eksik yanını görmedim. Telefondan beklediğim her şeyi bana veriyor. Şu an daha bile ucuzlamış olabilir, şu anki piyasa değeri hakkında da hiç bir bilgim yok; ama ben telefonumdan çok memnunum. Hiç gereksiz fazlalığı da yok (yok oyunmuş koyunmuş cartmış curtmuş) zaten sevmiyorum da.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Yayla'da Tadın'ın arka tarafındaki pasajda zorunlulktan satılan bi 6600 vardı. 375'e bırakıyodu adam hatırladığım kadarıyla bundan 2 hafta önce. Satılmadıysa al derim .(Ben telefonu yeni almış bulundum o yüzden kaçırdım yoksa kesin alırdım)[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
gülmeyin
Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır.
someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
tamam gülün o zaman
Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
Tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdığın pilot milot varsa yurt dışından 6600 getirt. Ben o şekilde ilk çıkıtğı zamanlar 400 dolara aldıydım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
avrupada öle satılıyo 6600 fln 1 euro ama belli bi sözleşmesi var
sukadar süre her ay min 25-30milyonluk konusma yapıcaksın diye (belirli bi şirketin hattı ile)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 08 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
avrupada öle satılıyo 6600 fln 1 euro ama belli bi sözleşmesi var
sukadar süre her ay min 25-30milyonluk konusma yapıcaksın diye (belirli bi şirketin hattı ile)

bak yazmis ... Ama turkcell hattida takilio ... ancak genede 1 senelik abone olmak sart[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Ben de kuzenim için bakıyorum şu aralar. Ama istekleri imkansız gibi birşey. Kameralı MP3 çalarlı renkli ekranlı ve küçük birşey istiyor. Ayrıca ucuz olacakmış. Ben napayım bunu 5 milyona alcatel alsam nasıl olur?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tavsiyem; Cep telefonu birini aramak ve mesaj atmak için kullanılır. Bu bi sürü yok resimmiş, yok oyunmuş falan bence gereksiz şeyler. O yüzde al şöyle ''alçakgönüllü'' bir telefon hem bir kasa altın koruyormuş gibi endişelenmen gerekmez hemde TI89+ hesap makinalarından daha karmaşık bir aletle uğraşmak zorunda kalmazsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...