Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yeni cep telefonu alcam ama hiç ilgim bilgim yok o yüzden sorayım dedim. fiyat/kalite oranı en iyi telefon hangisidir yada tavsiye edeceginiz (max 400 milyon) telefon modelleri nelerdir?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 6600[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nasil bisi istedigini soole mesela benim gibiysen renkli ekran olmasin kamera istemez mp3 olmasin ooe javaydi boktu pusurdu olmsin sadece ariyim mesaj atiyim falan diyosan Sony CMD-Z7 cok eski bi model, 90 milyona falan satiliyo ama ben bu kadar guzel bi telefon grmedim hayatimda ve kullanmadim hafif, kucuk, dayanikli, sesi guzel, blackjack ve langirt var yok diyosan benim telefonum PDA im olacak, o zaman ne halinv arsa gor diyip dier patilere devrediyorum[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben geçen sene bu sıralar nokia 3510i almıştım 200 milyon türk lirasına, bir senedir mutlulukla kullanıyorum. Hiç bir eksik yanını görmedim. Telefondan beklediğim her şeyi bana veriyor. Şu an daha bile ucuzlamış olabilir, şu anki piyasa değeri hakkında da hiç bir bilgim yok; ama ben telefonumdan çok memnunum. Hiç gereksiz fazlalığı da yok (yok oyunmuş koyunmuş cartmış curtmuş) zaten sevmiyorum da.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İstanbul Yayla'da Tadın'ın arka tarafındaki pasajda zorunlulktan satılan bi 6600 vardı. 375'e bırakıyodu adam hatırladığım kadarıyla bundan 2 hafta önce. Satılmadıysa al derim .(Ben telefonu yeni almış bulundum o yüzden kaçırdım yoksa kesin alırdım)[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 renkli ekran olsun. mp olsa iyi olur tabi ama kameraya gerek yok :)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben 7510i kullanıyorum sık gorunume sahip bir cok ozellıgı var 130 normal mesaj ve 150 ye yakın resım (suanlık bendekı mevcut belkı daha fazladır.) alabılıyo.fiyatını tam bılmıyorum yenı telefonlar cıkmıssa dusmustur.400e bulursun yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 6600 2. el olarak alabilirsin yada taxite gir 7610 al 6600 bi önceki telefonum fena değildi.. 7610 şu anki telefonum süpper bişi..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tanıdığın pilot milot varsa yurt dışından 6600 getirt. Ben o şekilde ilk çıkıtğı zamanlar 400 dolara aldıydım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 6610 i kullanıyorum memnunum tavsiye de ederiö[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben bugun 1 euroya 6820 aldim :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 1 euro?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet 1 euro[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 avrupada öle satılıyo 6600 fln 1 euro ama belli bi sözleşmesi var sukadar süre her ay min 25-30milyonluk konusma yapıcaksın diye (belirli bi şirketin hattı ile)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ha :D anladım bende 2001 di sanırım ispanyadan 6210 almıştım :D üzerinde kocaman telefonica yazıyordu :-P[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: DynamicK, 08 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: avrupada öle satılıyo 6600 fln 1 euro ama belli bi sözleşmesi var sukadar süre her ay min 25-30milyonluk konusma yapıcaksın diye (belirli bi şirketin hattı ile) bak yazmis ... Ama turkcell hattida takilio ... ancak genede 1 senelik abone olmak sart[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 telefonica şebekem değildi zaten her ay telefonicaya belli bi para ödendi banka hesabımdan...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 6810 ile 6220 arasında kararsız kaldım hangisini neden tavsiye edersiniz :)?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 8310 ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben de kuzenim için bakıyorum şu aralar. Ama istekleri imkansız gibi birşey. Kameralı MP3 çalarlı renkli ekranlı ve küçük birşey istiyor. Ayrıca ucuz olacakmış. Ben napayım bunu 5 milyona alcatel alsam nasıl olur?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 3200,6600,Simens MC60 :) güzel telefonlar valla.özellikle 3200ı öneririm bende var bu sene aldım 275 miydi neydi (fiyatı) valla süper telefon al paşa paşa kullan özellkile tipi çok tatlı[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Benim tavsiyem; Cep telefonu birini aramak ve mesaj atmak için kullanılır. Bu bi sürü yok resimmiş, yok oyunmuş falan bence gereksiz şeyler. O yüzde al şöyle ''alçakgönüllü'' bir telefon hem bir kasa altın koruyormuş gibi endişelenmen gerekmez hemde TI89+ hesap makinalarından daha karmaşık bir aletle uğraşmak zorunda kalmazsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 6600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 6600 yada 7610 derim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Siemens CX65 aldım yeni . gayet memnunum tavsiye ederim 400 civarı bişey[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar