Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 moriQ said: 1,4 turbosu varmı acaba var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 neyse porche alayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 senko said: 307 1.6 dizel var şehiriçinde 5-5.5 litre yakıyorum mutluyum mesudum arada depoya biraz kullanılmış kızartma yağını filtreleyip ekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Nekro said: oh sahaneymis. bakim masraflari falan nasil senko aracin? benzinliye göre baya fark var mi ki. Birde surus keyfi yok diyorlar dizel araclar icin o durumlar nasil :P ben cok kararsiz kaldim 1.4 benzinliyle 1.6 dizel arasinda. motor bakım masrafı fazla tabi benzinliye göre :) sürüş keyfi var abi niye olmasın, çok tatlı hızlanıyor özellikle düşük viteslerde, fırlayıp gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 hayvan gibi zam geldi 2.5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Selam, 1.5dCi 100HP 5 ileri 1465kg 1.5Dci olup da 110HP olanlar sanki daha fazla yakıyor. Laguna 110Hp ve 6 ileri vites babamda var ve bu rakamları ben yakalayamadım. Daha çabuk hızlanıyor ve yüksek hızlara daha rahat çıkıyor ama sakin kullanımda bu değerler yalan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kontorlu hatla iphone bir türkiye gerçeği.. =P şaka bi yana neden 1.5 ful megan dizel değil de, bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Selam, Araç içi oldukça geniş. Benim aracın arka tarafında sağda şu koltuk var: Sol tarafta da şu var: Hanım ikisinin arasına oturup ufaklığa sahip çıkıyor zira daha 2 aylık olmadı :) Ön koltuk mesafelerim ise bu koltuklara rağmen oldukça geniş. Pusetiydi, ana kucağıydı ve bakım çatası falan gibi şeyleri de bagaja rahatça koyabiliyorum. Dolaşmaya gittiğimizde veya Viaport gibi bir AVM'de ufaklık altına yapınca açıyorum bagajı, uzatıyorum onu zemin halısına ve eşik olmadığı için popo bakımı rahatça yapılıyor. Hatta bagaj yukarı açıldığı için yağmurda bile bu işlem rahat oluyor. Uzun yola gittiğimde ise arkadaki orta koltuğun oraya 12V buzdolabı koyabiliyorum zira hemen altında 12V soket var. Orta kol dayama hareketli olduğundan hanım ortaya oturduğunda ayak mesafesi rahat oluyor. Yedek çocuk bezi, ıslak mendil ve atıkları koymak için poşetler falan bagajdaki yan gözlerde. Sıkılmasınlar diye bazen ön yolcu koltuğunun sırtlığını komple yatırıp cam tavanın perdelerini açıyorum ve ferah bir hacimde yolculuk yapıyorlar. Yakıt olarak tüketimi az. Yüksek oturma pozisyonu var. Modüler iç yapıya sahip. Ncap sonuçları iyi. İkea'dan iri şeyler alıp hevesle hemen eve taşıyarak montaja girişme kolaylığı sunuyor hem :D Acil durumlarda ise bagajdaki 2 koltuk can kurtarıyor. Mesela kız kardeşim bizi ziyarete geldiğinde ailecek şehirdışı günü birlik turlamalar için ideal. Çok sallıyor. Kabin gürültüsü daha düşük olabilirdi (Laguna daha sessiz mesela). Plastik kalitesi daha iyi olabilirdi. Klima yönleri (kombinasyon sunuyor) ve fan hızı A4'üme göre daha az kullanıcı dostu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Selam, Araç 2008 Grand Scenic II 1.5Dci Privilege (MkII) cam tavan opsiyonlu. Yeni kasa az sallıyorsa diye umut edip hevesleniyorum :P MPV araçlar daha uygun bana. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar