Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

analiz

Seele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızda geçen bana sevişelim ? dedi ordaki soru işareti nedir ki yani niye soru işareti koyuyo soru mu sormuş orda bence soru sormasına gerek yokki sevişirim ben yani hani bunu biliyo oysaki demekki ordaki soru işaretinin anlamı aslında sevişmek istemiyorum da hani nezaketen söylüyorum mu yoksa hani sen istersen sevişiriz ama hani sen isterse yoksa ben istediğimle zaten sevişirim mi demek istemiş o soru işaretini koyarak yada şimdi aklıma geliyor acaba gerçekten sormuş olabilir gerçekten sorsa ama yok yani bilmesi lazım benim her daim sevişebileceğimi sormasına gerek yok acaba onu oraya koyarak benim sevişemiyeceğ...
Mesaj tarihi:
Şimdi sen; "merheba X nasılsın naber" gibi birşeyler söyleseydin, kız; "merhaba iyidir senden" vs. yazacaktı.
Fakat sadece "merhaba X" dediğin için, kızın içinde kalmış cevap ve sadece "merhaba..." demekle yetinmek zorunda kalmış. Daraltmışsın kızı...
Mesaj tarihi:
onu diyorum ben de, adamın niyetini anlamadıysan en azından meraba, ne oldu? de ya da numarayı bilmiyorsan meraba, numaran kayıtlı değil kimdin sen? falan de. ne bu illa böyle gizemli, düşünceli kız olma çabaları falan. "üç nokta koydum çünkü çok derin bir kişiliğim var, diğer insanlar gibi standart tepkiler vermem"

(ki aslında durup dururken safi meraba diye mesaj atmak da kız tribi gibi de neyse belki arkaplanı vardır hikayenin)
  • Yeni Oluştur...