daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 .[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 04 Kasım 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 anayasanın değiştirilmesi bile önerilemiyecek maddelerine göz diktiler. gerçekten korkunç bi durum. sanırım atam gençliğe hitabeyi böyle günler için yazmış.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki: kürt onlar kürt.. rumlar ve ermeniler zaten kendi dillerinde eğitim almakta serbest.. anlatmaya calistigimda bu..madem türkiyede yasayan herkez türktü neden onlar türkiye icinde türklerden farkli yasama hakkina sahip ?...bunu hede hodo azinliklara hak saglanmasin diye demiyorum, azinligin sebebini soruyorum sadece.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 04 Kasım 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: daverc, 04 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: anlatmaya calistigimda bu..madem türkiyede yasayan herkez türktü neden onlar türkiye icinde türklerden farkli yasama hakkina sahip ?...bunu hede hodo azinliklara hak saglanmasin diye demiyorum, azinligin sebebini soruyorum sadece. bir rum okulu yada ermeni okulu bir fransız yada alman okulundan farksızdır. onlarad aynı dersleri görür ama bazı dersleri ingilizce yerine yunanca yada ermenice görüyorlar tek fark bu. mesela rum okullarında da Türk Dili Edebiyatı, Türkçe, Milli Güvenlik, Vatandaşlık, Demokrasi ve insan hakları gibi dersler var ve bu dersler türkçe öğretiliyor. ama Yunan dili edebiyatı, felsefe, sosyoloji, psikoloji, mantık gibi dersler yunanca. yani bu devleti yıkmaz sanırsam.. okullarda örgütleme yapıldığını falan düşünmeyin.. ayrıca siz onları azınlık olarak görmesseniz onlar azınlık olmaktan çıkarlar.. Fransızların Ermeni soykırımını onaylamaları yada ermeniler ile ilgili bişiler söylemeleri hiç birinin pekde biyerinde değil. Bende onların sözcüleri gibi konuşuyorum ama en yakın dostlarım en pırlanta arkadaşlarım bu grubun içinde olduğu için biraz yüz buluyorumm sanırım.. çünkü hepsi birbirinden güzel insanlar..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: sen sivas kangallarinin arasina bi huskie sokarsan o hala huskie dir. kizak cekmeyip, kurt kovalamaya baslamasiyla, her gun kafasina " lan itoglu it hepiniz kopeksiniz, sende artik kangalsin" demenle o kopek kangal olmaz. o kopek sivasta yasayan bir huskie dir annesi huskie babasi dalmacyali dedesi irlandadan retriever olursa kirma olur. senin gibi maymunu almışlar insansın diye büyütmüşler ama sen hala maymnsun. verdiğin örneğe bi bak bi oku sonra yeniden gel. senin gibi kendini insan sananları da işte taximde asmak lazım ki ibreti alem olsun..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi assana bakalım beni taximde..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 18:42 tarihinde demiş ki: bi assana bakalım beni taximde.. şimdi ben sana dicem ki nassı asiym o zmn bilip bilmeden yapamican şeyleri söleme diceksin.. sen de onun nasıl bi insan olduunu bilmeden yorum yapıosun.. senin de buna hakkın yok.. beklediğim tepkiyi verdiin için saol..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 O örnekte gocunulacak bisiy goremedim ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gocunmak ile alakası yok ama şimdi sivas kangalı ve husky benzetmesi inanılmaz derecede saçma bir örnek.. husky ile sivas kangalının arasıda gözle görünen bir fark vardır, bir türk ile bir x memleketli kişi arasında gözle bu fark anlaşıla bilir mi?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Kopeklerin spesifik ozelliklerini bilmedigimden dolayi aralarindaki ayrimi anlayamiyorum , o yuzden yanlis anlasilma olmasin.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şimdi bunlardan birini Türk birini xmemleketli kişi olarak düşünmek akıl işi mi? bence değil.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 birşey yazardım şuraya ama neyse. İleri de güçlü bir Türkiye görmek istiyorsanız Türküz, Afrika gibi bir Anadolu görmek istiyorsanız Türkiyeli'yiz siz karar verin. Ayrıca Türk kelimesinde ki karizmayı ve ağırlığı tokluğu taşıyacak başka kelime yoktur. Tatilde biz törk derledi törkeyeleeeyy değil Scrubs ta ki gibi törk! [Bu mesaj mexinth tarafından 04 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: mexinth, 04 Kasım 2004 18:57 tarihinde demiş ki: birşey yazardım şuraya ama neyse. İleri de güçlü bir Türkiye görmek istiyorsanız Türküz, Afrika gibi bir Anadolu görmek istiyorsanız Türkiyeli'yiz siz karar verin. Ayrıca Türk kelimesinde ki karizmayı ve ağırlığı tokluğu taşıyacak başka kelime yoktur. Tatilde biz törk derledi törkeyeleeeyy değil Scrubs ta ki gibi törk! [Bu mesaj mexinth tarafından 04 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] amerikalılar milliyetçilikle mi geldi buralara?? ben de severim vatanımı elimden ne geliyosa da yaparım ama bazı şeyleri dozunda yapmak lzm[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Az milliyetçilik özentiliğe, fazla milliyetçilik içe kapanıklığa neden olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: aquila, 04 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: anlamadaim ben simdi turkiyeli oldugunu inkar mi ediyosun?hem turkiyelisin hem turksun... kime dedin bunu?[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hey dostum bana mı dedin onu sen ha?!?! :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 04 Kasım 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Anadolu gibi bütün göç yollarının geçtiği ve neredeyse her medeniyetin ayak bastığı bir yerde kim "Safkan Türküm" hede hödö diyemez.Benim kanımda hede kanı yoktur diyemez. Bunu belki Paskalya Adalarındaki insanlar söyleyebiliyordu evet, ama siz söylemezsiniz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Türk'tür evet. Tutup Türkiye Cumhurtiyeti vatandaşı olup, "Yok abi benim kanımda Kürt kanı var, yaşasın Kürtler, bölecez ülkeyi mikecez hükümeti." diyen insanların ne kadar denyo olduğunu benim kadar iyi biliyorsunuzdur herhalde?[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 Kasım 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 denyo onlar katılıyorum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 arkadaşlar bu saflığınıza inanamıyorum ya zaten istenen olay bu insanların bu şekilde ayrılması ki ayırıyolarda senelerce ayrılmadıkmı sağcı-solcu, dinci-ateist, Galatasaraylı-Beşiktaşlı v.b die her zaman bizleri bölüp araya fitne soktular bu topraklar üzerinde bir sürü millet yaşıyor kimse hiçbirini farklı bir ırktan olduğu için suçlayamaz isteyen dinini istediği gibi yaşar ne yapmaya çalışıyosunuz ?[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çıkar, herşey çıkar için... Bakınız en iyi örneği orta çağ evrim taraftarları ve karşıtları.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 din ayrılmasından bahsediyosun da .. sen degilmiydin gecen gun " 1 arafat olucegıne 1000 yahudi ölsün" diyerek bir dinin mensuplarını dışlamanın otesıne gecen kişi ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Absolut, 04 Kasım 2004 10:57 tarihinde demiş ki: Saygilarimla. RAFAEL SADI, ISRAIL Achtung Juden...[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 2014 te belki girebileceğimiz AB için öyle bir uyutuluyoruz ki. Neyse...
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 16:20 tarihinde demiş ki: hicbirimiz turk degiliz. turkiyeliyiz kurt kurttur. turk degildir. ama turkiyelidir. ermeni ermenidir. turk degildir sorun bunun bu kadar buyuk bir problem olmadigi, Demek hiçbirimiz Türk değiliz? Türkiyeliyiz demek? Böyle bir saçmalık varmı? Ulan Türkiyeli Atatürk bir Türk gencinin böyle düşündüğünü duysa mezarında takla atar.. Kürt kürttür türk değildir demişsin.. Çok afedersiniz madem kürt çıkıyor ben kürtüm, türk değilim diyor, o zaman s**tirsin gitsin kuzey ırak'a diğer kürtlerin yanına.. Zaten bunu diyenler aynı zamanda pkk leyhine eylem yapıyor, bölücülüğü destekliyor.. Hala bunun bu kadar büyük bir problem olmadığını mı düşünüyorsun? said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki: her sabah and icmek kirmizi beyaz bayrak gibi donemin propoganda elementlerine ihtiyaciniz olmamasi gerekir Infected.. Bu yazdıklarını okuduktan sonra senin yerine ben utandım.. Çok ciddiyim.. Demek sen bunları propoganda olarak görüyorsun.. Biz buna vatan sevgisi diyoruz.. Vatanımızı binbir zorlukla kurtaran, bayrağa kanıyla rengini veren insanlara, yarattıkları ülkeyi koruyacağımıza dair söz vermek propaganda demek.. Gelelim "Türkiyelilik" kavramına.. Avrupa bizi bölmeye çalışıyor ve türk genci şimdiden etkilenmiş demek.. AB olmasaydı bu leyla zana ve saz arkadaşları çıkabilirlermiydi? Türkiye içindeki azınlıklar tanınmalıymış? ******sin ordan! Bu allahın belası bide gelip 10 Kasımda Atamızı ziyaret ederse bu kadar olmaz derim artık.. Not: Biraz sert olmuş olabilir, kusura bakmayın uzun zamandır döktürmek istiyordum bunları..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Türküm diyorsan Türksün. Bugün Toktamış Ateşin dersinde dediği gibi. ''Eğer kendi geleceğin ile Türkiyenin geleceğini birlikte sayıyorsan Türksün..''[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Öne çıkan mesajlar