shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 16:57 tarihinde demiş ki: bilmiyorum irklari tamamen tanimlayamam ama senin 15 nesillik ailende kesinlikle, 4-5 kere bulgar, sirp, arap, dogulu, rus yada rum kirilmasi olmustur illa kendini bir yere sokmanda gerekmez bu ulkenin kalkinmasinada yardimci olman icin illa her bireyin musluman yada turk olmaside gerekmez ama bir kimliğimin olması gerekir[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 turkum de sen daha bana gore turk degilsin ama ben seni seviyorsam, benim babamin vergisinden senin yolun, senin babanin vergisinden benim kanalizasyonum yapiliyosa, ve askere alindigimizda catismada sirt sirta geberme ihtimalimiz varsa bu turk oludugundan degil turkiyeli oldugundan[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
MilleR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi kere amerikalı diince kokeni ne olursa olsun amerikada yasayan amerikan vatandası demek. turkiyeli de buna tekabul edio. yalnız turk diince isin icine yasama stili gelenek gorenekleri falan girio.
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Benim ilgilendirmez ananem lerin babannemlerin bilmem kaç kuşaktan büyük dedelerimin ırkı , yaşadığı yer bunlar beni enterese etmez Ayrıca ilk türk kökenide olmaya biliriz ama Benim kanımda atatürk sevgisi benim kaanımda bu ülke sevgisi benim kanımda milletimin sevgisi aktığı sürece ve ben ölene kadar kendimi sapına kadar türk hissediyorum ve ben sapına kadar türküm kökenim her ne ise Ne mutlu türküm diyene[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Infeqted'a "Ne mutlu Türk'üm diyene!" Adam kendine Türk diyor , Atatürk'e göre Türk , sen kim oluyorsun da "Sen Türk değilsin" diyosun? Saçma sapan laflar ediyosunuz yahu. Türkiyeliymiş! peh...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter [Bu mesaj Asteroth tarafından 04 Kasım 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 tamam işte sana göre ben türk deilsem neyim diye soruyorum[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 varlık vergisinin ne olduğunu bilen varsa Rum Ermeni Hristiyan Gürcü ve Musevileri anlar biyere kadar...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben kendimi ne olarak görüyormusun ben oyumdur kökenim bunu değiştirmez[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yazı da anlatılan konu buna güzel örnek. Ne zaman ki bizlere kendimizi Türk değil de Türkiyeli olarak göstermeyi başarırlarsa (ki bazılarımıın üzerinde başarmışlar) o zaman ayrılıklar, bölünmeler olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 absolut tam olarak isim veremiyorum bilmiyor isem. yani su oldugunu biliyorum ama h20 oldugunu biliyorum 16-19yy arasinda yunanistan balkanlar ve arap yarim adasinda yasayanlara ne dedigimizi biliyorum. ama tam olarak koken isimlerini bilmiyorum bir kimliginin olmasida gerekmez artik sizin bu ulkeyi savunmaniz icin kendini turk gormek, her sabah and icmek kirmizi beyaz bayrak gibi donemin propoganda elementlerine ihtiyaciniz olmamasi gerekir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Her sabah ilköğretim çocukları ve hala bizler nasıl En büyük Türk atatürk diyorsak ve her ne kadar Atatürk Selanikte olsa o na Türk diyorsak ve bizler onun sevgisini onun inancını onun vatanını duyduğu sevgiyi paylaşıyorsak bizde Sapına kadar türküz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: diablotg, 04 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Benim kanımda atatürk sevgisi benim kaanımda bu ülke sevgisi benim kanımda milletimin sevgisi aktığı sürece ve ben ölene kadar kendimi sapına kadar türk hissediyorum ve ben sapına kadar türküm kökenim her ne ise Ne mutlu türküm diyene ne guzel kardesim! helal olsun o zaman dersini calis, adam ol, babana vergi kacritma, 5 turkiyeli doyur, 5 adama is saglada laflarin disinda bu ulke icin bisey yapmis ol[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Absolut, 04 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki: Yazı da anlatılan konu buna güzel örnek. Ne zaman ki bizlere kendimizi Türk değil de Türkiyeli olarak göstermeyi başarırlarsa (ki bazılarımıın üzerinde başarmışlar) o zaman ayrılıklar, bölünmeler olur. Budur.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Kökenmiş mökenmiş bunlar sadece atalarımızı bilmemize yardımcı olur kimliğimizi değiştirmez[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: MilleR, 04 Kasım 2004 17:00 tarihinde demiş ki: bi kere amerikalı diince kokeni ne olursa olsun amerikada yasayan amerikan vatandası demek. turkiyeli de buna tekabul edio. yalnız turk diince isin icine yasama stili gelenek gorenekleri falan girio. evet aynen boyle amerikali yada amerikan, amerikada yasayan, oldugu yerden aliyor ismini.. anadoluluda diyeiblirsin kendine. trakyalida diyebilirsin istanbulluda diyebilirsin.[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 İstanbullu? Hah iyice suyunu çıkarın, hatta bundan böyle mahallemizle tanınalım. -Nerelisin? -Bahçelievler Infeqted , düşüncelerine kesinlikle karşı çıkıyorum. Ayrıca Amerika'yla Türkiye'yi karşılaştırmanız da yanlış bence.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:05 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 04 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Benim kanımda atatürk sevgisi benim kaanımda bu ülke sevgisi benim kanımda milletimin sevgisi aktığı sürece ve ben ölene kadar kendimi sapına kadar türk hissediyorum ve ben sapına kadar türküm kökenim her ne ise Ne mutlu türküm diyene ne guzel kardesim! helal olsun o zaman dersini calis, adam ol, babana vergi kacritma, 5 turkiyeli doyur, 5 adama is saglada laflarin disinda bu ulke icin bisey yapmis ol Dersimi çalışıyorum ülkeme tapıyorum milletime aşığım adamım babam asla vergi kaçırmaz kaçırttırmaz ben de çevrem o işi yaptırtmam tanıdıklarıma vesaire 5 ten çok daha fazla insan doyurdum doyuruyorum ve babam şu an yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışıyor 150 türk vatandaşına iş sağlıyor ve ben Bu Cennet vatan için kanımı dökmeye canımı vermeye hazırım.Bu vatanı kimse alamaz buna izin vermeyiz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: diablotg, 04 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Kökenmiş mökenmiş bunlar sadece atalarımızı bilmemize yardımcı olur kimliğimizi değiştirmez aynen oyle. illa kendine turk diye bi damga basman gerekmez[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 O dediklerin yaşadığın yer veya doğduğun ildir. Yurt dışında biri sana nerdensin diyince Erzincan mı dersin Turkey mi dersin?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
MilleR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi kere turk olmak icin kokeninin dibine kadar turk soyundan gelmis olması gerekmez. yani birisi turkiyeye yerlesmis turklerin adetlerine alısmıs onlar gibi yasamaya baslamıs ve diyelim ki 2-3 nesildir de turkiyede yasıosa o adama turk denmesi bence dogrudur. belki turkiyeli denmesi kavram olarak daha dogru olabilir kokenine baglı olarak ama o adam turk die gecmelidir.
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 karsi cikabilirsin ben kesin bisey demiyorum bence diyorum ama kendi dusuncemi en ufak curutecek bisey sunamadiginiz daha diablotg sanada eyvallah[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:05 tarihinde demiş ki: ne guzel kardesim! helal olsun o zaman dersini calis, adam ol, babana vergi kacritma, 5 turkiyeli doyur, 5 adama is saglada laflarin disinda bu ulke icin bisey yapmis ol Haa, Türk olmak için şartlar mı bunlar? Hadi adama diyosun da bunları, yapmayınca Türk olunmuyo mu? Onu da geçtim sen yaptın mı bunları?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
MilleR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: diablotg, 04 Kasım 2004 17:08 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:05 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 04 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Benim kanımda atatürk sevgisi benim kaanımda bu ülke sevgisi benim kanımda milletimin sevgisi aktığı sürece ve ben ölene kadar kendimi sapına kadar türk hissediyorum ve ben sapına kadar türküm kökenim her ne ise Ne mutlu türküm diyene ne guzel kardesim! helal olsun o zaman dersini calis, adam ol, babana vergi kacritma, 5 turkiyeli doyur, 5 adama is saglada laflarin disinda bu ulke icin bisey yapmis ol Dersimi çalışıyorum ülkeme tapıyorum milletime aşığım adamım babam asla vergi kaçırmaz kaçırttırmaz ben de çevrem o işi yaptırtmam tanıdıklarıma vesaire 5 ten çok daha fazla insan doyurdum doyuruyorum ve babam şu an yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışıyor 150 türk vatandaşına iş sağlıyor ve ben Bu Cennet vatan için kanımı dökmeye canımı vermeye hazırım.Bu vatanı kimse alamaz buna izin vermeyiz diablo konunun dısına cıkmasan burda kimse sana teketek gel kapısalım demio. ama kavram olarak fikrimizi belirtioruz...
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: MilleR, 04 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: bi kere turk olmak icin kokeninin dibine kadar turk soyundan gelmis olması gerekmez. yani birisi turkiyeye yerlesmis turklerin adetlerine alısmıs onlar gibi yasamaya baslamıs ve diyelim ki 2-3 nesildir de turkiyede yasıosa o adama turk denmesi bence dogrudur. belki turkiyeli denmesi kavram olarak daha dogru olabilir kokenine baglı olarak ama o adam turk die gecmelidir. Bunlara gerek yok Türkiye ye karşı onun milletine karşı çok büyük sevgi besliyor ve onlara inanıyorsa canını vermeye hazırsa o zaten türktür bence[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Demek ki Türk olmak için 5 Türkü doyurmak lazım. Ama bir dakka infeq senin dedigine gore 5 Turk yok ki herkes kırma. hımm system failure.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar