Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 elimde notepadde bi not listesi var, bu notların bazı yuzdelerını alıp hesaplamam gerekiyor. fakat copy paste ya da datadan import ettigimde kesinlikle rakamları tanımıyor ve formul yazamıyorum. bilgisi olan? excel 2007 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hücreleri biçimlendir sayı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 denedim olmuyor onu, herseyi denedim. tek tek yazmak dısında. tek tek yazmakta sıkıyor 150 rakam x3 column yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok ben beceremedim cidden, yapabilecek varsa upload ediyim notepadi.. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1346753361 su rakamları formulden etkilenebilir hale getirirse birisi duacısı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Upload et yapılır sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 isim sonraki 3 column lazım.. 3 tane sınavın notları onlarda. yanlar fılan lazım degıl yani. toplama bile yapamıyorum hata veriyor aptalca, bildigin numara olarak gormuyor o rakamları excel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sıkıntı galiba ondalık kesir ve binlik değer ayraçlarında. Türkçe'de ondalık kesir değeri için virgül kullanılıyor. Binlik ayraçlar ise nokta olarak kullanılıyor. İngilizcede tam tersi. Yani: Türkçe: 10.000,43 On bin tam yüzde kırk üç İngilizce: 10,000.43 ten thousand point forty three. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 notlar cok düsük. biraz yardimci olun. excelle acinca tanimiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet note padde noktaları virgül yapıp öyle al datayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi becerebilen copy paste yapsın excele işte, upload etsin sonra bende ordan yazıyım formullerımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 virgülden sonra kaç basamak görmek istiyosan hücre biçimlendirden ayarlanıyo zaten o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 barnacle said: evet note padde noktaları virgül yapıp öyle al datayı. agzını burnunu kırarım eline saglık bende saglam bi kredin var bundan sonra sadfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aushdau ben de tam yapmıştım exceli nereye upload etsem diye bakıyodum sen halletmişin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bende yapmistim. genel yöneticide saglam kredim olsun istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sen N olayında almıstın krediyi benden sorun yok orti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 halletiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet halloldu, yuksek lisans basvurularını yazmıs okul ama hesaplamamıs ilk 50 yi alıyor filan. 46. oldu kız arkadasım giriyor heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 10 dk aram var. hallolmadıysa söleyin yapayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ok süper. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Hayırlı olsun da o nasıl bir program abi 50 kişi alıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yonetim bilisim sistemleri abi, tezsiz bu uzaktan egitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Zegna said: barnacle said: evet note padde noktaları virgül yapıp öyle al datayı. agzını burnunu kırarım eline saglık bende saglam bi kredin var bundan sonra sadfgsg la problemi nedeniyle birlikte açıklıyorum golü başkası attı sayılıyo sadfsddgasd anlamıyorum abi ben bu ofsaytı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mr_Hand said: Sıkıntı galiba ondalık kesir ve binlik değer ayraçlarında. Türkçe'de ondalık kesir değeri için virgül kullanılıyor. Binlik ayraçlar ise nokta olarak kullanılıyor. İngilizcede tam tersi. Yani: Türkçe: 10.000,43 On bin tam yüzde kırk üç İngilizce: 10,000.43 ten thousand point forty three. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/371142_100001308512976_1535265588_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 asda bu da yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 duble post oldu kendime de özel mesaj attım bi de haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar