Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

excel yardımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimde notepadde bi not listesi var, bu notların bazı yuzdelerını alıp hesaplamam gerekiyor.

fakat copy paste ya da datadan import ettigimde kesinlikle rakamları tanımıyor ve formul yazamıyorum.

bilgisi olan? excel 2007 bu arada.
Mesaj tarihi:
yok ben beceremedim cidden, yapabilecek varsa upload ediyim notepadi..

http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1346753361

su rakamları formulden etkilenebilir hale getirirse birisi duacısı olurum :D
Mesaj tarihi:
isim sonraki 3 column lazım.. 3 tane sınavın notları onlarda. yanlar fılan lazım degıl yani.

toplama bile yapamıyorum hata veriyor aptalca, bildigin numara olarak gormuyor o rakamları excel.
Mesaj tarihi:
Sıkıntı galiba ondalık kesir ve binlik değer ayraçlarında. Türkçe'de ondalık kesir değeri için virgül kullanılıyor. Binlik ayraçlar ise nokta olarak kullanılıyor. İngilizcede tam tersi. Yani:

Türkçe:
10.000,43 On bin tam yüzde kırk üç

İngilizce:
10,000.43 ten thousand point forty three.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

evet note padde noktaları virgül yapıp öyle al datayı.

agzını burnunu kırarım eline saglık bende saglam bi kredin var bundan sonra sadfgsg
Mesaj tarihi:
evet halloldu, yuksek lisans basvurularını yazmıs okul ama hesaplamamıs ilk 50 yi alıyor filan.

46. oldu kız arkadasım giriyor heralde :D
Mesaj tarihi:
Zegna said:

barnacle said:

evet note padde noktaları virgül yapıp öyle al datayı.

agzını burnunu kırarım eline saglık bende saglam bi kredin var bundan sonra sadfgsg

la problemi nedeniyle birlikte açıklıyorum golü başkası attı sayılıyo sadfsddgasd anlamıyorum abi ben bu ofsaytı :D
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Sıkıntı galiba ondalık kesir ve binlik değer ayraçlarında. Türkçe'de ondalık kesir değeri için virgül kullanılıyor. Binlik ayraçlar ise nokta olarak kullanılıyor. İngilizcede tam tersi. Yani:

Türkçe:
10.000,43 On bin tam yüzde kırk üç

İngilizce:
10,000.43 ten thousand point forty three.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/371142_100001308512976_1535265588_n.jpg
  • Yeni Oluştur...