Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbie

leonardo2000

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar öyle mesajlar atıyorlarki bazen inanın yabancı dilde mesaj okusam bu kadar zorlanmam. 3-5 defa okuyorum hiç birşey anlamıyorum. bende var bişey ama...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o bende de var
hastalık galiba...
şu en üstteki mesajdan hiiiiiç bir şey anlamadım mesela :)
hayır konuya uzak birisi şu forumda konuşulanların %80'ini zaten anlamaz da o kadar da uzak değiliz ama yine de anlamıyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu konuyu açsak biraz? Böceğin üstünde paranın ne işi var? Tamer char hangi serverda? OSI mi, eclipse mi? Beta accountları kapanmadı mı hala? Jedi triale tamer charla katılsan, rancor tameleyebilir misin? Tamelesen mount olur mu? Senin burada ne işin var? Sorunun maksadı ne?

:D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 04 Kasım 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
Tamer char hangi serverda? OSI mi, eclipse mi? Beta accountları kapanmadı mı hala? Jedi triale tamer charla katılsan, rancor tameleyebilir misin? Tamelesen mount olur mu?

Hahahahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...