leonardo2000 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 benım newbie de bır app carım var tamer kendılerı benım sormak ıstedıgım su bır ara boceklerden para kasılıyodu sımdı neden boceklerde ii para yok reg bence sacma olmus boceklerde para cıksa reg zaten alınır tekrar para olmasını ıstıyorum boceklerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 uo forumuyla karıştırdın galiba.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya arkadaşlar öyle mesajlar atıyorlarki bazen inanın yabancı dilde mesaj okusam bu kadar zorlanmam. 3-5 defa okuyorum hiç birşey anlamıyorum. bende var bişey ama...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o bende de var hastalık galiba... şu en üstteki mesajdan hiiiiiç bir şey anlamadım mesela :) hayır konuya uzak birisi şu forumda konuşulanların %80'ini zaten anlamaz da o kadar da uzak değiliz ama yine de anlamıyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bocekten para cikmasi, paradan bocek cikmasindan iyidir diyip konuyu kapatiyorum :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya bu konuyu açsak biraz? Böceğin üstünde paranın ne işi var? Tamer char hangi serverda? OSI mi, eclipse mi? Beta accountları kapanmadı mı hala? Jedi triale tamer charla katılsan, rancor tameleyebilir misin? Tamelesen mount olur mu? Senin burada ne işin var? Sorunun maksadı ne? :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 büyük ihtimal paticiğin serverda ve forumu karıştırdı ark[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: DA2019, 04 Kasım 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Tamer char hangi serverda? OSI mi, eclipse mi? Beta accountları kapanmadı mı hala? Jedi triale tamer charla katılsan, rancor tameleyebilir misin? Tamelesen mount olur mu? Hahahahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aauzhauzh[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar