DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 LG DM2350D-PZ 23" 3D LED Monitor-TV Bu üründen almayı düşünüyorum kullanan var mı? 530TL fiyatı var 2 tanede 3D gözlük ile geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gitti gidiyordan aliyorsun galiba tek sikinti yapan tarafi bende 5 ms olmasi o olmasaydi direk 549 icin iyi fiyatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Açıkçası şuanki monitörümde 5ms şirketteki 2ms ama hiçbir fark göremiyorum ki 3ms farkı hissetmek için cidden hassas bakmak gerek kanımca zaten ekran 1metre uzakta duruyor neredeyse normal 23" 3D monitörlerin bile 700TL olduğu göz önüne alınınca oldukça avantajlı geldi bana. Kısmetse cuma günü sipariş veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yalnız Türkiye'de olan modeli DM2355D sanırım. www.lg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yok direk belirttiğim model satılıyor. Orada bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lg-dm2350d-pz-23-quot-3d-led-tv-monitor-63349839 aldım gitti almadan link paylaşmadım zere 3 günde 80 adet satıldı son 5 tane idi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 24 saat geçmeden tarafıma ulaştı akşam eve geçince kurup gerekli inceleme notlarını düşerim merak eden var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar