SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nee bilyiim anasını satayım haziran ayında başbakanlık genelgesi çıkmış. gerizekalılar 3 satırlık genelgeyi dayanak gösterip saçma sapan şeyler istiyolar neymiş altında rte imzası varmış sıçam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 NolaxThensbane said: asker olduk günlük Git gel tabi daha kız bulcam sana ;) Ciddi misin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 okunmadık mesaja tıkladım, ilk mesaja gittim lan. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Istanbul 'dan Ankara'ya doğru, Kamil Koç ile seyahat halindeyim. Molaya indiğimde aşık oldum, kızla aynı otobüsteyiz. Inince "BAVULLARINI BEN TASIYABILIRMIYIM?!"deyip cevap beklemeden alacam bavulunu, mecbur konuşacak benimle! Nasıl plan? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ' taşıyalım mı aplaaaa! ' Cıks plan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ultra kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yakısıklı ve karizmatiksen işe yarar anca ki her şey işe yarar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Zaten öyle olsa kız onun bavulunu taşır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bırah şimdi yok öyle kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yıl 2012, aşık olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sevgili günlük cuma günü gelmesi gereken buzdolabım bugün geldi sürpriz oldu, ama bi de ayrıca servisten geliceklermiş kurmak için, öyle evin ortasında bırakıp gitti herifler. fakat çok kuvvetli olduğum için tek başıma mutfağa taşıyabildim neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bu da bitti gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yihuu ciddiyim tabii benim gibisini nerden bulacaklar (en yakın gazete bayi?) yarın son kez subeye gidip işlemleri tamamlıcam motoruda ustaya verdim tamire demeyin keyfime ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ev kirasını havale geçtim lan :( yok böyle pis bir dünya. millet ev alır biz hala ev kirası öderiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ben yenisine çıktım beklerim senkocum http://farm4.static.flickr.com/3157/2663451297_83a762cfed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben cok sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 NolaxThensbane said: Ben yenisine çıktım beklerim senkocum http://farm4.static.flickr.com/3157/2663451297_83a762cfed.jpg hayırlı olsun nolaxcım bereketini gör bol kız at içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aquila said: ben cok sıkıldım ya. gelsene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tanıstırayım http://www.16rounds.com/wp-content/uploads/2011/10/cardboard-girl-article.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 senko said: aquila said: ben cok sıkıldım ya. gelsene bana yurtdisindayim sana cok yazar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahah define çok çerez param lan o. gelirken çerez al o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tam otobüsten indim kendimi hazırladım, planı devreye sokacaktım ki kader yine oynadı oyununu... kızın bavulu yokmuş dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olm günnük. ankaradan döndüm ve ishal olmadım. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olm günnük. ankaradayım ve hala ishal olmadım. ankaraya geldiysen bi haber versene hayırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 lan oraya gittim aynen döndüm vaktim olmadı. gelicem tekrar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar