dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vCdQuZzjtFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sene 2012 insanlar devlete girmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mr_Hand said: copry said: Neden acaba cinyıs? Çünkü milyonlarca yıllık reaksiyon sonucu oluşmuş birkaç molekül, arkadaşın mantığının üstüne kalın bir sis tabakası gibi çökmekte. :D Enteresandır, insan en çok mantığının dışında olduğunda, ölüme yakın olduğunda, acı çektiğinde gerçekten yaşadığını hisseder, zira duygularının altında solucan gibi kıvranırken, ancak o zaman gerçekliğin ağırlığını kaldırabileceğini ve değişimin kontrol edilemezliğinin üstesinden gelebileceğini görür. O_O OMG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Tutulmuş omuz kemiklerim mi kütlüyor yoksa vücudum mors alfabesi ile mi konusuyor emin değilim. Küt küüüt küt küt küüüt.. şeklinde sesler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Nazar değdi motoruma =( Kaza yaptım günlük, ödemeleri bitmeden hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 SirWinstonPee said: sene 2012 insanlar devlete girmeye çalışıyor. discilerin ne kadar kazandigini bilseydin su an yere dusen ceneni ariyor olurdun. bi arkadasim daha ev almis ya :( daha 26 yasinda bide. fakirligin gozu kor olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 turkiye de insanlar 25 yasinda evlenmelidir diye bi yasa ciktida benim mi haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 belli. bu evlenenlerin kesin evleri de vardir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dayali, doseli hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dünyanın en şanssız insanlarından birisi olarak daimi şekilde şansımı zorlamam konusunda bişiler yapmam lazım sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 elbette bişi değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 rfc okumaktan beynim akti demin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 sabah başım ağrıyordu günlük, bir parmak attım kustum ne varsa. harikayım şu an. kusmak ne güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 benim de baş fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kusunca geçiyo benim baş ağrısı. sende dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dün gece 2 kere kustum halihazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bir kere ben de kusunca mutlu olmuştum, çok güzel bir duygu ya. Bu arada yine yetiştirdim, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 sevgili gunluque sabah kalktim islerimi bitirdim. erdal bakkal misali:ne sagciyim ne solcuyum rahatim ben rahat!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 mesaideyim durumum yaklaşık şöyle; http://i.qkme.me/3qx4cs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 birazdan yine ankaraya donuyorum :( yalniz bu eskisehirdeki fazla guzel kiz populasyonunu napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar