coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 as Supradyn said: see(!) again nutella.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 coco said: hımzzzz 8-) : http://i.imgur.com/0Vzfk.jpg bunu yazan turk degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 wastyrx said: Abi meyve bıçağı ile kendimi yaralayabilecek kadar yetenekli bi insanım ben ya, deştim lan kendimi >.< meyve bıçağı ile kendini deşEBİLMEK! .. hımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: coco said: hımzzzz 8-) : http://i.imgur.com/0Vzfk.jpg bunu yazan turk degil. yani :/ ? ekmekle bağıntı kuramadım da! benim tek bağım nutella ile ekmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 türk ekmek sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kadinlar beni hic anlamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: kadinlar beni hic anlamiyo. herkes sana bayılıyor olm. coco said: sever. erkekler seray sever ne yapıyor acaba bu kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 seks yapiyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ühhhüüp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sakin demedik mi? aaaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: Letsgetthesunshine said: Bu saatte güzelim yatağı bırak İzmit'ten Bartın'a git olacak iş mi, iş işte =/ abi bartın diye bi yer hakkaten var mı? varsa gidince fotosunu çeker misin? Biraz geç oldu kusura bakma yeni geldim eve, bi b.kum yokmuş oralarda bırak resim çekmeyi hafızamdan bile silindi hatırlayamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pff,2 hafta sertleşemicem şimdi şu gudubeti gördüm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 coco said: sakin demedik mi? aaaa ! seni görünce heyecanlanıveriyorum bi anda!!!!!!!! bu arada arkadaşın dediği dasaaa said: ama bartın yok. said: peki hiç bir bartınlı ile tanıştınız mı? HAYIR!! niye? bu gerçeğe hazır değilsiniz ama bartın diye bi yer yok arkadaşlar!! nasıl ayın arkasında uzay üssü varsa, area 51'de uzaylılar varsa aslında bartının ilerisinde de bir burun, yani kara parçası var. ve bartın diye gösterdikleri yerde kara bitmiyor!!! tersine bartın giriş sınırında elektrikli teller var ve bu telleri geçmek yasak!! ilerisnde deniz olarak gözüken yerde, gerçekte olan kara parçasında ise uzaylı şehri var!!! işte bu yüzden bartınlı birisi ile tanışmadınız!! çünkü bartın diye bi yer yok!! bu hemen facebook'tan 10kişi ile paylaşmazsan bu gece uzaylılar sizi ziyaret edicek ve böbreğinizi çalacak. arkanızdan da bateri çalarken göz yaşı dökecekler! http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,5686979#msg-5686979 BENİ DESTEKLİYOR! BEYNİNİ SİLMİŞLER HATIRLAMIYOR ÇOCUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 emo'lara sarma bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 neden? du bi 15dakika daha takılayım sonra eğlenecek başka bişi bulurum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasa selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu daha bi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ahahahahhahha shalak :) ahahhahahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bugün yine sıradan geçti işte, öyle böyle falan sen nasılsın günlük?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İşten baydım olm lan. En kısa sürede sektör değiştiriyorum. Lanet ettim emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Arabamı vermiyorlar =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ahahahahha tam bi gerizekalıyım ya pencerede kendi yansımamı görüp dışarda biri var sandım korkudan sandalyeden düştüm = bileğim gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 HikmetHoroz said: Arabamı vermiyorlar =< kime kaptirdin lan arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar