GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra ve iyi bir ekip ile sizlere her konuda destek verebilecegimiz bir web sitesi hazırladık. Bu web sitesinde sadece Ultima Online hakkında deil programlama ,web tasarım vs... gibi hizmetler bulunmakta. Sitemiz yapım aşamasında oldugundan dolayı bazı linklerimizde sorun olabilir şimdiden hepinizden özür dileriz. Ultima Online hakkında da her bilgiyi bize sunan Paticik Forum yetkilileri ve üyelerinede teşşekürler.... Saygılarımla Erdem MİNDİVANLI Adres : UO-Pro Sadece sizler için.... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 03 Kasım 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Başarılar diliyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar dilerim.. yalnız sadece site için 4 sene çalıştığınız konusu biraz inandırıcı gelmedi bana..yinede kolaylıklar..[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. arcane, 25 Ekim 2004 10:03 tarihinde "Neden Anime Severiz? Topikinde demiş ki: hot asians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar site güzel fakat forumlar olmamış biraz daha gayret ;)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet olmadı ama neden die sorsana bir bana nerdeee theme indirdim ama foruma ekliyemedim ve deli oldummmmmm yardımcı olun phpbb kullanmadımdan dolayı yardımcı olurmusunuz ?[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 4 yıldan beri UO ile ilgileniyorum ama ben profosyonel olarak yazmadım onuda söyliyeyim başladım tasarlamaya ama profosyonel olarak 1,5 yıldır yapıyorum[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 böle siteler bayağı çoğaldı.başarılar.[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çoğalması sizce iyimi ?[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Dosyalara ve üye islemlerine bakayim dedim dosyalar sayfasi aciliyo ama ordan secim yapılmıyor üye islemleri die bi sayfa bile acilmiyor ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ewt giriştede dedigim gibi yapım aşamasında en geç pazar gününe kadar her şey tamamlanmış olur birde arkadaşlar sitemiz hakkında yorumlarınız lütfen UO-Pro forumlarına yazmanız daha iyi olur Paticik.com forumlarını kirletmeyelim[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar.. gerçekten site tasarımı cok hoşuma gitti. forum ve kullanıcı işlemleri acılmadı bende galiba bir sorun var.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yok yine dedigim gibi yapım aşamasında oldugumuzdan dolayı bazı linkler pasif durumda ondan dolayı[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ooooo galadniel abi.Sen editörsen biter bu olay.Super abi site.HELAL OLSUN.super olmuş[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ah bide şu projelerinizi tamamen bitirince insanlara sunsanız . Ne kadar makbule geçicek . Başarılar .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hakda veriyorum ama bir an öncede sunmanın yararı sorun warsa iletmeniz yinede ilginiz için saolun[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Sitede yazdığınız yazıları biraz daha sağ içten alarak yazarsanız sitedeki mesaj çizgilerinin bir niteliği olur :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: GM_galadniel, 03 Kasım 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Çoğalması sizce iyimi ? evet[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Başarılar Galadniel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smpty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Geri Donduk Iddaliyizz Mukkemmel Olucaz Tek Uo Pro İle Bitmiycek Herseye Hitap Edicez Hepinizi Bekliyoruz Bu Arada İlginiz İcin Tesekkur Ederiz Saygılarımla : Sancar TUNCA[signature][hline]=UO-Pro Team= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Başarılar,umarım kaliteli,seviyeli bi shard olur.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar ehe[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 =uo-proteam= değişse fena olmaz hani, kedi darılır valla :P _-_- UO - ProTeam -_-_ filan yapın mesela. ne de olsa = (=o=), artık paticiğin sembolü haline geldi. kendinize özgü birşeyler yapmanızı tavsiye ederim. 0110100101 UO ProTeam 0101010110 filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bencede.. Başarılar.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar diliyorum, kalıcı olmanız dilegimle ps= aynı msjdan kaç kere yazdım ben bile unuttum :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar