Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.Komunıst 2.Zekı 3.Espırıtuel[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1-Manyak 2-Hiperaktif 3-80 kilo 4 hapşuruk laz ziyanın... ha? pardon [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 01 Kasım 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abi üç kelime yetmezki beni anlatmaya[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yettıgı kadar :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben bi kelimeyle anlatayım MÜKEMMEL işin şakasıda 1-yakışıklı 2-akıllı 3-kızlar bana bayılıyo[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: namesiz, 01 Kasım 2004 19:46 tarihinde demiş ki: ben bi kelimeyle anlatayım MÜKEMMEL işin şakasıda 1-yakışıklı 2-akıllı 3-kızlar bana bayılıyo kendini beğenmişmi denir nası denir:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 tipsiz parasız çocuk[signature][hline]Vay Be
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: namesiz, 01 Kasım 2004 19:46 tarihinde demiş ki: ben bi kelimeyle anlatayım MÜKEMMEL işin şakasıda 1-yakışıklı 2-akıllı 3-kızlar bana bayılıyo ben bunu doverım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 01 Kasım 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya ben size sıralıyım siz arasından beğendiğiniz üç tanesini seçin. zeki şişko mühendis hızlı başarılı yanlız tackle güçlü koimk(bazen) patavatsız(buda bazen) ısrarcı hırslı ha bide All-Star[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
pan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 i'm the best fuck the rest [Bu mesaj pan tarafından 01 Kasım 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1-Ace 2-Dude 3. ye gerek yok[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sex drugs rock'n'roll yeah bebek :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1. Maskeli 2. Hain 3. vurdum duymaz[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.çikin 2.dürüst 3.hakiki dost ama kıymetimi bilen yok o ayrı[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1-ben 2-çok 3-kaslıyım[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Üç kelime ile bu konuyu tanımlıyorum 1- megalomanyağım 2- megolomanyaksın 3- megalomanyak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)B 2)J 3)K[signature][hline]In Flames We Trust
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1-dürüst 2-çalışkan 3-temiz kalpli (yalan)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bencil kıskanç kibirli ......lucifer
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)Tikky Boy! 2)Çalışkan 3)Strateji delisi[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1. bu gibi saçma, anlamsız, kimin daha megaloman olduğunu ortaya çıkarmak için açılmış konulara sinir olurum 2. bu gibi konularda insanların "süperim, süperim, süperim, ay unuttum, bir de çok zekiyim (ve zeki olduğumu unutacak kadar salağım)" şeklinde kendilerini göğe çıkarmaları komiğime gider. 3. lüzumsuz olduğunu düşündüğüm konulara böyle damardan girerek konuyu saptırmayı ve sidik yarıştırmayı çok severim. işte ben kendimi böyle tanımlıyorum. eğer dördüncü hakkım olsaydı da 4. "komünüstüm, müslüman değilim, genele zıtım, ben çok asiyim aslında, ve süfer karizmayım di mi?" şeklinde prim yapmaya çalışanları da sevmem.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.B@b 2.Th3 3.K3Nk[signature][hline]..:Anol Shalom:.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 5 kişi gücünde :D Donuk suratlı ayı gücündedir Tufenk kullanır helikopter kullanır ehliyeti vardır seri katildir efbiyayın en önemli adamıdır leman dergisinde yazardır :D imamlık yapar adanalı van helsingin yakından dostudur .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)Bursa taraftarıdır 2)Müzik hastasıdır 3)Çok pis kafa atar..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Öne çıkan mesajlar