Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklediğimize değdi mi?

Oyuncu

Öne çıkan mesajlar

benimde oyunu başkasının accountundan görme şansım oldu. oyun kötü değil ama mükemmelde değil gibi. Atmosfer oldukça iyi ama questler için mob keserken mobların az spawn olması gibi problem var. Dandik bir görev için 1 saat bekleyebiliyorsunuz ki blizz bunu değiştirmesse daha çok can sıkar.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet moblar bence az fazlalaştırmaları gerek mobları bekliyorsunuz resmen bir tane çıakcak diye... questlerde sıkıntı yaşanabiliyor... bir de sanki solo kasınca daha iyi xp geliyor gibi geldi bana grupla aynı xp yi alamıyorum aynı hızda...[signature][hline]Can't touch this...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çoğu kişi yeni yeni başlayabildiğinden ve az level alıp fazla yerler gezemediğinden yorum yapmakta çekiniyor. Şöle bi kaç gün daha geçsin bakalım o zaman alırız yorumları.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk pvp deneyimimi yaşadım bugun levelini bilemedim bir tauren druid bastı bizim mekanı pvp serverında tabi biraz ayıp oluyor adam rahat 20 flm vardır onune geleni indiriyordu çunku ki bizim elemanlar maksimum 12-13 level flm yani bolgedekiler baktım indiriyor herkesi ben de ya Allah dedim daldım elemana level 8 im ben de... bi iki vurdu bu bana hayvan biçimindeyken ben yuh olup topuklamaya başladım o ara ben de 2 el salladım da ikisi de miss oldu.. sonra kaçarken bu arkadan bişi attı beni yerden kökler çıktı bağladı flm ama herif yanıma gelene kadar gene açıldı bağ aynen topuğu koydum kaçtım alandan... işte böyle oldu ilk pvp deneyimim... zaten benim takıldım alanın karşı kıyısı düşman sahili...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun henüz çok yeni.Yani newbielik dönemini 1-2 ay gibi bir sürede atlatmak zor.Oyun tecrübesi bakımından oyunda söz sahibi olma bakımından gerçekten zaman isteyen bir oyun.
Keşfedicek çok şey var harika bir atmosfer var.
Benim cevabım evet.
kendi açımdan kesinlikle degdi..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

benim class warrior human... yok kaplan gibi birşey olmuştu tam çozemedim ne olduğunu zaten o kadar uzun sure yanında kalmadım çozecek kadar direk 2 salladım baktım missliyor aynen geri topuk diğer elemanlara bıraktım onlar da patır patır ölüyordu zaten gideni kesiyordu adam sonra gitti heralde sıkılıp...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Beni Kesinlikle tatmin etti. Atmosfer inanilmaz, questleri guzel her ne kadar bagzilari gereksiz olsa da. Ayrica o mod olayi da COK dogru, sizden ricam arakdaslar report edelim edebildigimiz kadar da duzeltsinler. Ayrica Kucucuk bir alanda bile yuzlerce quest yaptim, hala da yapiyor. Daha kim bilie nelerle karsilasicaz. Cok beyendim COK ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda zıplama var be heytt, yeter. Böyle bir dağın tepesinden atlamışım ki heyyt be öyle düşmanın üstüne atlamak lazım.. :)) :P

şaka bir yana oyun gerçekten güzel, belki görüntü kalitesi daha iyi olabilirdi; en son L2 ve EQ2 oynadım onların gerisinde kalmış bence..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...