BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arama yap diyenleri çıkacağına eminim ama herkes zoom anlatıyor bende zyxel modem var bilen birisi anlatabilirse sevinirim[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bende ZyXEL modem var direk açabiliyorum firewall filan yok zati[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bendeki modelde firewall var.[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hangi model? büyük ihtimalle şöyle 192.168.1.100 admin 1234 ordan security'den firewall'u disable edicen bütün özellikleriyle ondan sonra bilgisayarına sabit bir ağ ip'si verip (örn: 192.168.1.54) nat sekmesine girip ->edit, ordan istediğin portları oraya yazıp ip'yi gircen al sana port forwarding made quick. (çok abuk anlattım ama neyse)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar