-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yok iftira atıyor demiyorum zaten, büyük ortadoğu konusunda benim görüşüm de farklı değil ama şener konusunda saçma gelen şu; sen bi oluşumun kurucuları arasında oluyorsun, önemli pozisyonda ağır toplarından olarak hizmet ediyorsun, sonra tasfiye edilince bu parti en baştan beri böyle böyle amaçlara hizmet ediyordu tu kaka diyorsun. benim aklıma da şu soru geliyor. madem dediğin gibi kötü bir amaca hizmet ediyordu bu parti de, sen buna karşı bir adamsın, niye sen de hizmet ettin? benim yapıtğım çıkarım şu oluyor, sen temelde bugün tu kaka dediğin şeylere karşı olmadan dolayı değil, tasfiye edilmen yahut kendi çıkarlarından dolayı bugün tv'de her kanala çıkıp aynı şeyleri cümlesi cümlesine anlatıyorsun. adamın 2-3 gün önceki ulusal kanalda ki konuşması cnn türk'le kelimesi kelimesine aynı. tamam önceden hazırlık yapman normal anlatacağın şeyler konusunda da hiç mi kelime sekmez lol. inandırıcı gelmiyor şener, onun dışında akp'nin bu ülkeye ödettiklerinin ve ödetmeye devam ettiklerinin tartışılacak yanı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Arkadaşlar sunucu Enver Aysever'e buradan boş yere sallamayın, adam bıyık altından gülerek özellikle AKP argümanlarını söylüyor. Kendini sosyalist/komünist görüşlü ana-akım medyadaki az sayıdaki kişilerdendir, kendi fikirlerini söylemiyor, dengeyi sağlamak amacıyla böyle konuşuyor. Yoksa tek kale maça döner program diye. Hatta benim gördüğüm birçok konuda lokum gibi ortayı açıyor soruları sorarak Şener de gol vuruşunu yapıyor. Her neyse, boşuna rageleyip yardırmayın klavyeden diye yazdım, iyi bi adamdır Enver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Doğrudur bişey diyemem açıkçası ne dir ne değildir araştırdığım, takip ettiğim biri değil. Teori üretiyorum sadece. Yoksa şakirtlerin hiçbirinden haz almam :P Ben bu konuşmalarına göre yorum yaptım sadece. Basın özgürlüğü olmadığını her söylediğinde justin bieber gözlüklü adam konuyu değiştirmeye çalışıyor. Şu basın özgürlüğü olmadığını bolca gündeme getirmeleri lazım. Keşke herkes dile getirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 programın adı zaten Aykırı Sorular. konuğuna önceden hazır cevap vereceği soruları değil aykırı soruları soruyor. Hüseyin Çelik çıktı programına kimsenin sormadığı soruları sordu. Adam soru soracak tabi programın olayı o. Olay konuğun tek başına hikaye anlatır gibi konuşması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar