Udinen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Benim missionlarda NPC için kullandığım favori setup... NPC Kestrel: 4 Standard Missile Launchers w/ bloodclaw missiles (70-115dmg per missile) 1mn mwd 1 cap recharger 1 small shield booster 1 power diagnostic 1 ballistic control or overdrive PvP: Blackbird 3 Heavy Launcher 1 Med Nos 1web 1 scramble 1 Multi 2 sensor booster 1 jammer 2 cap relay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Fegro, 04 Kasım 2004 05:28 tarihinde demiş ki: PvP: Blackbird 3 Heavy Launcher 1 Med Nos 1web 1 scramble 1 Multi 2 sensor booster 1 jammer 2 cap relay eger yanlis anlamadiysam 1 multi sanirim multi ecm kullaniosun ve 1 jammer yazmissin bunun ne oldugunu anlamadim. :) Ecm multispec tek basina pek bir ise yaramaz malesef cruiserlari target jam edebilmen icin 3 tane ecm multi takman lazim, 2 sensor booster yerine ecm tak bence, ve targeting icinse signature analyse skillini train et. (bence)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 jammer fazla olmuş orada...bu arada ben interceptor kullanmayı düşünüyorum (Crow gibim) ne tavsiye edersin pvp setup için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Abi 3 jammer fazla degil zira daha assagisi ile bisey jam demessin ancak bb 3 4 jammeri cok uzun sure acik tutamassin bu acidan haklisin. interceptorlar hakkinda cok bilgim yok ama sanirim crow oldukca iyi, ama bilmiyorum tam olarak. ne biliyorumki zaten ben ehehe[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Miner mı takılıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hayir korsanim ben : ) kirk haramilerin basiyim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar