WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Selam , blackede sordum ama o baglantı sorunları nedeni ile oyunda bir süre istesede aktif olamiyacagını söyledi. Ben şimdiye kadarki oyunlarda hep yalnız takılıdım ve bir yerden sonra bu sebeble sıkmaya başladı.Single playerden bir yerde farkı kalmıyor çünkü.Everquest2 hazır yeni çıkıyorken bende bir başlangıç yada yeni bir deneme yapıp biraz daha sosyal bir olabileceğim bir yapıya sahip olduğunu düşünerek bu oyunu almayı düşünüyorum.Genel olarak oyunu hiç bilmediğimden ve forumlardan takip ettiğime göre oyun içinde grupların büyük bir öneme sahip olması sebebi ile paticik tayfasının bu oyundaki ( everquest1 baz alınarak ) gruplaşması nasıl acaba ? Bu yeni sürümle neler olacak veya planlanmakta desem bana cevap verebilirmisiniz ? Yine yalnız oynayacağım başka bir oyuna para vermekten çekinmem sebebi ile soruyorum bu soruyu.Gruplar diğer birçok oyunda olduğu gibi dağınık ve başı boş olacak ise ( ingilizcem az olduğundan pati tayfası dişinda pek bir şansım yok ne yazıkki ) en azından gider fm2005 alır paşalar gibi takılırım diyorum.Yok eğer gruplar düzenli en azından insanların birlikte birşeyler yapması düzgün ise everquest alır ciddi ciddi eğlenirim diyorum. Bakıyorum forumdaki mesajlara felan az çok forumlardan yada uo ( hernekadar baya zaman geçmiş olsada üztünden ) zamanlarından oynayanalara işte athe var black var felan.Ama çoğunluk hiç tanımadığım insanlar.Neyse sanırım sorunumu ve sorunları anlattım, Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler...[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bende bu oyunu ilk defa oynayacam merak etme beraber ögrenir takılırız:P besbelli birileri tutar elimizden:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ehem... said: Soth, 29 Ekim 2004 11:04 tarihinde demiş ki: salla daoc tıraşşş...online oyunların hepsi tıraşşş:) said: Soth, 08 Ekim 2004 22:09 tarihinde demiş ki: amacım zaten daocu satıp wow oynamak degil:) daocu satıp online oyunlardan kurtulmak:-p böyle patlatırlar adamı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 03 Kasım 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaslar kişisel çatışma (!) ve çekememezliklerinizi (!) ayrı platformalarda tartışın yaw.Burda içinde bulunduğum heyezana bir çözüm bulmaya çalışıorum biraz anlayış pls :P[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaslar kişisel çatışma (!) ve çekememezliklerinizi (!) ayrı platformalarda tartışın yaw.Burda içinde bulunduğum heyezana bir çözüm bulmaya çalışıorum biraz anlayış pls :P[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: BlackRose, 03 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki: ehem... said: Soth, 29 Ekim 2004 11:04 tarihinde demiş ki: salla daoc tıraşşş...online oyunların hepsi tıraşşş:) said: Soth, 08 Ekim 2004 22:09 tarihinde demiş ki: amacım zaten daocu satıp wow oynamak degil:) daocu satıp online oyunlardan kurtulmak:-p böyle patlatırlar adamı :D Yürü be BlackRose kim tutar seni :D ilk mesajı bana atmıştı o adam hain adam kalleş adam :D Daoc traş diyenleri taksim meydanında çin işkencesi yaptiktan sonra ayagına çimento döküp 1. köprüden yukarıya(farklı deneyim olsun dedim :D) atmalı... İşin şakası cidden yüzeysel bir bilgi çok iyi olabilir çünkü bende çok merak ediyorum :D[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hipnasın sen blackrose:) daha dur oyuna baslamadım ki belki gaza getirmeye çalışıyorum? evet doru hepsi tıraşşş kardeşim zate oynasam oynasam 1 ay oynarım kem küm...[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya durun tamam adam bi soru sormuş kaynadı gene ben kaynattım olcak sonunda lol tamam ben hipnayım ama sen daha bir şey yani neyse :D ben özel mesajdan bildiğim, dilimin döndüğü kadarıyla anlattım WD kardeşimize ama bu oyunun eskisini (EQ), yenisini (EQ2 beta) oynayan bi ton arkadaşımız var burda, bi zahmet el atıp bir kez daha özetlerlerse ben de konu kaynatma töhmetinden yırtarım diye düşünüyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yırtamazsın pis kaynatıcı bölücü herif...:) sen adama cevap versene kardeşim ne diye beni göt etmeye çalışıyon niye kaynatıyon ??[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 imzamdaki siteden bir cok soruna yanit bulursun whitedagger. bir cok yeni arkadasimizda eq ile alakali degil ve onlarin sordugu sorularin yanitlari seni bir nebze aydinlatir.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Hmm en iyisi bende yeni bir konu acmayayim eq2 on siparisi verdim fakat aklima takilan bir kac soru var onlari bu topicte sorayim 1-)Oyunun pvp sistemi var mi varsa nasil? 2-)Evil veya good olmak neyi degistiriyor(Rp disinda) 3-)Oyun bize ne kadar özgürlük sunuyor mesela good bir assassin olabilir miyim 4-)Developer takimi nasil oyuncuyla ilgileniyorlar mi yoksa cogu swg deki developerlar version 2.0.0 mı? 5-)Oyunun esnekligi ve mmorpg lere getirdigi yenilikler neler[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 04 Kasım 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Sylian, 04 Kasım 2004 15:58 tarihinde demiş ki: Hmm en iyisi bende yeni bir konu acmayayim eq2 on siparisi verdim fakat aklima takilan bir kac soru var onlari bu topicte sorayim 1-)Oyunun pvp sistemi var mi varsa nasil? 2-)Evil veya good olmak neyi degistiriyor(Rp disinda) 3-)Oyun bize ne kadar özgürlük sunuyor mesela good bir assassin olabilir miyim 4-)Developer takimi nasil oyuncuyla ilgileniyorlar mi yoksa cogu swg deki developerlar version 2.0.0 mı? 5-)Oyunun esnekligi ve mmorpg lere getirdigi yenilikler neler kabaca cevaplar 1- pvp yok 2- basladiginiz sehri degistiriyor ve icersinde bulundugunuz komunu etkiliyor arti level 20 de secebileceginiz classlari .. misal assassin sadece freeportda olur. eger freeportda basladiysaniz (evil veya notr olmaniz lazim) sorun yok ancak qeynosda basladi iseniz bir questi yapmalisiniz... 3- good bir assassin olamassin. ama eskiden good bir dwarf assassin olursun 4- eq1 den soyleyebilirim devler ozel gunlere ozgu aktiviteler yapiyorlardi. 5- yorum yok buna :)[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 avaturkten everquestle ilgili bi mail gelmiş avaya bi baktım ilk açılış sayfasında koskocaman bi everquest reklamı ve 89.900.000 üstü çizili,49,900,000 yazıyor demekki çok tutulan bir oyun olacakadam böyle reklam yapıyorsa[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Edit : Ups yanlış mesaj atmışım browser cahce lerden okumuş sry sry [signature]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain [Bu mesaj Hancer tarafından 05 Kasım 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar