Cirit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaşlar ben fanatik bir sadettin teksoy hayranıyım :-p bir zamanlar böyle bi program vardı hala var mı acep.teksoy un sitesinde çok yakında ufo konusu yayınlanıcak dio.bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hybridc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben de bir SAADETTİN TEKSOY hayranıyım.UFO falan yakında konu olur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 o adamin durarak konusmasina hastayim adam yurumke icin bile duruyo adam bomba ya adam kutuplarda namaz kilmisti galiba bolge ilginc de atraksiyona dayali yapisi var[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 abi nası bi ownage dır bu adam hastasıyım![signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Saadettin rulazzzz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu arada şimdi dikkatimi çekti resimdeki uçak yanlış bilmiyorsam JSF projesinden yani prototip lol..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Teksoy Görevde[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 he he küçük bi sorun var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 programının ne zaman olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 perşembe benim bildiim yanılıyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Teksoy.. Kutuplarda ilk namaz kılan insan.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: fordcus, 30 Ekim 2004 14:40 tarihinde demiş ki: Teksoy.. Kutuplarda ilk namaz kılan insan. ahahhaa[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 koptum abi yaw[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya starda yazı dizisi vardı takip edemedim ya yarın alcam :horace: ayrıca teksoy fanlarının buluşup bir yerde toplanacağı bir forum açmayı düşünüyorum yardım edecek arkadaşlar özel mesaj atsın.veya paticikte garbage nin üstüne böyle bir bölüm açılmasını isteybiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 do major verın bana do major do major le tumn sarkıları okuyan ılk ınsan ayrıca bır teknenın tepesıne cıkıp plajda elınde mıkrofonla yuzen vatandaşla olan teksoy---MERABAAA vatandaş---merhaba NASILSINIZ iyiyizzz YUZUYOMUSUNUZZZ yuzuyoruk YUZUYOMUSUNUZZZ yuzuyoruz ALLAH KOLAYLIK VERSIN dıyalogunu kımse unutamaz adam tekneden sudakı adama yuzuyomusnuzzz dıo yaw[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 zaga'da çıkmıştı hatta ne gülmüştüm varya :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Canavar Uzmanı[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 teksoya laf yok.dünyada tek o (zuhaha kutuplarda namaz kılmış zuhaha)onunla irtibat halindeyim yeni sitem için resimlerini yolluycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Abi bunun videolarını bulabilceğim yer yokmu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Neyin?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Dregoth, 04 Kasım 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Abi bunun videolarını bulabilceğim yer yokmu? şansına küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Absolut, 04 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Canavar Uzmanı [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 perşembe starda programını gördüm adama bak bak gül[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar