Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEKSOY GÖREVDE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben fanatik bir sadettin teksoy hayranıyım :-p bir zamanlar böyle bi program vardı hala var mı acep.teksoy un sitesinde çok yakında ufo konusu yayınlanıcak dio.bilgisi olan?
Mesaj tarihi:
bu arada şimdi dikkatimi çekti resimdeki uçak yanlış bilmiyorsam JSF projesinden yani prototip lol..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:

Teksoy Görevde

[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 30 Ekim 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
Teksoy.. Kutuplarda ilk namaz kılan insan.

ahahhaa[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
ya starda yazı dizisi vardı takip edemedim ya yarın alcam :horace: ayrıca teksoy fanlarının buluşup bir yerde toplanacağı bir forum açmayı düşünüyorum yardım edecek arkadaşlar özel mesaj atsın.veya paticikte garbage nin üstüne böyle bir bölüm açılmasını isteybiliriz
Mesaj tarihi:
do major verın bana do major
do major le tumn sarkıları okuyan ılk ınsan ayrıca bır teknenın tepesıne cıkıp plajda elınde mıkrofonla yuzen vatandaşla olan
teksoy---MERABAAA
vatandaş---merhaba
NASILSINIZ
iyiyizzz
YUZUYOMUSUNUZZZ
yuzuyoruk
YUZUYOMUSUNUZZZ
yuzuyoruz
ALLAH KOLAYLIK VERSIN

dıyalogunu kımse unutamaz adam tekneden sudakı adama yuzuyomusnuzzz dıo yaw[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
teksoya laf yok.dünyada tek o (zuhaha kutuplarda namaz kılmış zuhaha)onunla irtibat halindeyim yeni sitem için resimlerini yolluycak
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
Canavar Uzmanı
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...