legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 slm arkadaşlar adsl var vede routerli statik ip de var ama statik ip den arkadaşlarım giremiyorlar servere ????? bana yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 biraz arama yap bulacağına eminim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Hll Bea Onur :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya bende gördüm bir yerde ama bir türlü bulamıyorum tamm yinede arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 zoomsa bulurda benim gibi modemi zoom olmayanlar arama yapsada arkları için bile server açamıyor (modem zyxel bilen varsa anlatsın :D)[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar