JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sim numaralarını "içe dışa aktar / sim kartından al" şeklinde alırsın, ama romlu olduğu için kiesle rehberi aktaramazsın. en olmadı kies rehberini başka bi telefona aktar, ondan vcf dosyasına çevirip kendine yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 rom telefonu belledi resmen doğru düzgün menü bile açamıyor üstüne gidip yaptığım ayarları kafasına göre override etmiş. stok roma döneyim ben en iyisi sdfs. da rootlu 4.4.2 bulamadım xda'da hep aptal aptal programlar gömmüşler içine. neyse bundan sonra samsung alanı napsınlar bilemedim. böyle boktan bir firma olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi google hesabınızdan gelmiyo mu bütün contactlar? Ben daha bi kere contact yedeklediğimi hatırlamıyorum. Neyse 5.1.1 e geçtim, bildiğin akıyor şu an telefon. Resurrection Remix romladım, baya iyi gözüküyor, bi klavyesine alışamadım da swiftkey yükleyecem birazdan. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar