Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
odchu said:

sag yandaki tus?

sağ yandaki tuşa basmadan ekranı kapatamıyoruz sanırım bu sefer? ben pil yemesin diye kapatıyorum sağ tuşla. işletim sistemine manual lock koyamamak nedir lan?
Mesaj tarihi:
Boyutu zaten beni cezbeden tarafi (nasil bir cümle kurdum ben...)

Üretim kalitesi derken? Plastik kasayi filan mi kastediyosunuz? Yoksa soyulmalar filan?
Mesaj tarihi:
ben de boyutunu sevdiğimden aldım yani, ama böyle aceleci durumlarda falan cepten çıkarmak açmak zor olabiliyor, bunu belirteyim dedim :D

bir de bana da dayanıksız gibi geliyor telefon düşürürsem falan diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
2 gün max. sadece beklicekse 3 günde gider oyun oynarım dersen 1 gün aşırı şarja takarsın.

Ama asla pil yarı yolda bırakmadı.
herşeyi kapadığın zaman sync ekran ışığı internet felan. yüzde 15le bir gün gitti.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Plastik vs olmasi..

Liberal playstoreda var bir suru lock screen widget , bir icon seklinde basinca kitleniyor alet.

istediğim tam da öyle bişey. bi bakayım ben eyv
Mesaj tarihi:
Bende aldım bir tane paralel ithalat olanlarından. Terlik boyutunda olması şimdilik pek sıkıntı olmadı. Önceki android telefonlarımdan dolayı custom rom olayından bıktığım için 2-3 tane uygulamayla geçinip gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
uk said:

son bir iki gündür batarya problemi yaşayan oldu mu ?

sanırım google service leri bazı sıkıntılara sebep oluyor..

Bende oldu action launcherdan diye düşündüm değilmiş google+ updatelerini sildim duzeldi.
Mesaj tarihi:
Çok sağol ya. Sabah kaldırdım güncellemeleri şimdilik normale dönmüş gibi görünüyor.

Cihaz baya ısınıyordu hiç birşey yapmadığı halde.
  • Yeni Oluştur...