odchu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sag yandaki tus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 note2'den memnun olmayan var mi? Var ise sebebini paylasabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 boyutundan dolayı bazen deli oluyorum cebimden çıkarırken. Bunun dışında her şey süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Boyut ve uretim kalitesi... Gerisi 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Abi ben boyundanda memnunum çünkü görerek bilerek aldım, ha daha yaz tam gelmedi ama benim için boy avantaj. Tek dezavantaj üretim kaltesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 odchu said: sag yandaki tus? sağ yandaki tuşa basmadan ekranı kapatamıyoruz sanırım bu sefer? ben pil yemesin diye kapatıyorum sağ tuşla. işletim sistemine manual lock koyamamak nedir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Var ki.. Kisa yollarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ohom pardon bende wanam rom arti simplistic framework olunca unuttum orjinali. Lock screen playstoreda vardir kesin bir widget seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Boyutu zaten beni cezbeden tarafi (nasil bir cümle kurdum ben...) Üretim kalitesi derken? Plastik kasayi filan mi kastediyosunuz? Yoksa soyulmalar filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben de boyutunu sevdiğimden aldım yani, ama böyle aceleci durumlarda falan cepten çıkarmak açmak zor olabiliyor, bunu belirteyim dedim :D bir de bana da dayanıksız gibi geliyor telefon düşürürsem falan diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Su an iphone 4s kullaniyorum ve en kücük telefon kendisi. Kiskanmaya basladim yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Plastik vs olmasi.. Liberal playstoreda var bir suru lock screen widget , bir icon seklinde basinca kitleniyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Baterisi nasil? Iphone gibi aktif kullanimda gün icinde bitiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 2 gün max. sadece beklicekse 3 günde gider oyun oynarım dersen 1 gün aşırı şarja takarsın. Ama asla pil yarı yolda bırakmadı. herşeyi kapadığın zaman sync ekran ışığı internet felan. yüzde 15le bir gün gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Istiyorum bu note2'yi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bence xperia z al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben de alıcam sanırım ama en ucuza nereden alırım onu araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kanuni said: Plastik vs olmasi.. Liberal playstoreda var bir suru lock screen widget , bir icon seklinde basinca kitleniyor alet. istediğim tam da öyle bişey. bi bakayım ben eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.arabulvar.com/samsung-n7100-galaxy-note-ii--beyaz/?pr=483977#tab3 sunu limango tech den buldum ne kadar güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bende aldım bir tane paralel ithalat olanlarından. Terlik boyutunda olması şimdilik pek sıkıntı olmadı. Önceki android telefonlarımdan dolayı custom rom olayından bıktığım için 2-3 tane uygulamayla geçinip gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 son bir iki gündür batarya problemi yaşayan oldu mu ? sanırım google service leri bazı sıkıntılara sebep oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bende herhangi bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 uk said: son bir iki gündür batarya problemi yaşayan oldu mu ? sanırım google service leri bazı sıkıntılara sebep oluyor.. Bende oldu action launcherdan diye düşündüm değilmiş google+ updatelerini sildim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Çok sağol ya. Sabah kaldırdım güncellemeleri şimdilik normale dönmüş gibi görünüyor. Cihaz baya ısınıyordu hiç birşey yapmadığı halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Slim romun yeni versiyonu bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar