Solar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yeni yaratilmis Jedi Padawan. 1500$ 30milyon nakit kredi. 12 Installation. 5 premimum crystal. 60in uzerinde crystal. 12 Holocron. Full set RIS armor. Dayali doseli 2 ev, 3de depo evi :D. Ilgilenenler burdan msj biraksin,bi sekilde bulusma ayarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 1500$ biraz az bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yeni yaratılmış jedi padawana 1.5k dolar? Sentinel, Guardian falan bulursun o paraya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ekim 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bunun parasi cok,arti ris armora paha bicilemez(instant sale 100milyon,90milyondur). Oyunun en rare zirhi mandolorian la birlikte.Oyunu bilen biri zaten satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ah bide imperial colonel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 1500$ zor padawana hangi item ı olursa olsun hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Adam kendi emeginin degerni bukadar bicmis kimine gore fazla kimine gore az bana cok anormal gelmedi bu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kendine gore degeri 1500 olabilir, ama geri kalan insanlara gore ote abarti. O zaman benim account um u bi 5k felan diyelim, senin ris inden de var, parasi da var, jedi i da var. Ama biliyorum ki 5k a alan olmuycak taa inecem 1.5k lara, sen de 500 lere insen satilma sansi yaratirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 satarsan sölede bizde ona göre ris amor alalım :) ben satarsam 4 tane karakter satıcam zaten jedi alana digerleri hediye :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 27 Ekim 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: draedan, 27 Ekim 2004 10:05 tarihinde demiş ki: kendine gore degeri 1500 olabilir, ama geri kalan insanlara gore ote abarti. O zaman benim account um u bi 5k felan diyelim, senin ris inden de var, parasi da var, jedi i da var. Ama biliyorum ki 5k a alan olmuycak taa inecem 1.5k lara, sen de 500 lere insen satilma sansi yaratirsin. senin account u kim ne yapsin dandik rodian :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tam olarak ustundeki itemlarla beraber bir liste cikartabilirsen anlashma sansimiz olabilir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Zirhi satabilirim o zaman 135milyonu olcak. Bide pikemani birakinca pikelari attachleri satacagim onlarla bi 150milyon olur.Zaten 150milyon 1500dolar eder. Ben bu karaktere cok emek verdim daha aza satmam,alicisi cikmazsa sorun degil,fiyat dusurmeyi dusunmuyorum. Onemli itemlarini yazdim.Akliniza takilan baska birsey olursa msj atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 150 M nerede 1500$ ediyor ???[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Solar, 27 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: bunun parasi cok,arti ris armora paha bicilemez(instant sale 100milyon,90milyondur). Oyunun en rare zirhi mandolorian la birlikte.Oyunu bilen biri zaten satmaz. walla biz kendimize 7 milyona yaptırdıydık ama....[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 nasil bir ris armormus ya o?Çok merak ettim arti bi özelliği mi var ?yapilmasi zor olan bi armor deilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yapılması degil malzemelerini toplamak zor.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 7 milyona suit i mi parcayimi yaptirdin ? Bu arada account u satacaksan herseyi paraya cevir ve once paralari sat sonra account u ustunde bi 10 mil birakarak sat bazilari account u senden ucuza alip paralari satip 2 3 kat fazla para kazaniyorlar eger amacin elime iyi para gecmesi ise boyle yapman daha mantikli olur. [Bu mesaj Dethatt tarafından 27 Ekim 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 walla tüm set ama kendimiz lootladıydık[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 walla 1 2 hafta icinde bende padawan 4004 Ls jedi mi saticam 10 15 m para ve bisuru seyle ama 600 dolar etse iyi olur diodum 1500 dolari gorunce dudagim ucukladi.umarim diledigin fiyattan satabilirsin arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 su son knight accountu satamadik:D 900 dolar. eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Maktikli fiyatlar dushunurseniz kredilerinizi ve acclerini satin alabilirim. Daha detay isteyen olursa bana ulashin[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 900 dolara knight tan daha mantıklı fiyat bulamazsın ama buraya o mesajı atman biraz yanlış olmuş "satılıkJEDI" burda adam kendi accountun satmaya çalışıyor. seninki pazarlarda manavın önüne tezgah açan işportacılar gibi olmuş biraz.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 valla dogru soyledin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dostum muhtemelen e bay da falan cok rahat satarsin jedi knight acc u 900 dolara orayi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Eheheh Kac tane ebayer var burada bilmiyorum tabi, 0 feedback ile 1000$ lik mala kac kishi bid verir ayri ,kac kishi o parayi papaldan turkiyeye sokabilir o daha ayri soe bu ise ne der o cok ayri, neyse[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar