Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG hesabimi 3hafta sonra satiyorum,Jedi olarak.

Solar

Öne çıkan mesajlar

Yeni yaratılmış jedi padawana 1.5k dolar?

Sentinel, Guardian falan bulursun o paraya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ekim 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendine gore degeri 1500 olabilir, ama geri kalan insanlara gore ote abarti. O zaman benim account um u bi 5k felan diyelim, senin ris inden de var, parasi da var, jedi i da var.

Ama biliyorum ki 5k a alan olmuycak taa inecem 1.5k lara, sen de 500 lere insen satilma sansi yaratirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

satarsan sölede bizde ona göre ris amor alalım :)
ben satarsam 4 tane karakter satıcam zaten jedi alana digerleri hediye :)[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 27 Ekim 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 27 Ekim 2004 10:05 tarihinde demiş ki:
kendine gore degeri 1500 olabilir, ama geri kalan insanlara gore ote abarti. O zaman benim account um u bi 5k felan diyelim, senin ris inden de var, parasi da var, jedi i da var.

Ama biliyorum ki 5k a alan olmuycak taa inecem 1.5k lara, sen de 500 lere insen satilma sansi yaratirsin.

senin account u kim ne yapsin dandik rodian :P
Sosyal ağlarda paylaş

Zirhi satabilirim o zaman 135milyonu olcak. Bide pikemani birakinca pikelari attachleri satacagim onlarla bi 150milyon olur.Zaten 150milyon 1500dolar eder. Ben bu karaktere cok emek verdim daha aza satmam,alicisi cikmazsa sorun degil,fiyat dusurmeyi dusunmuyorum. Onemli itemlarini yazdim.Akliniza takilan baska birsey olursa msj atin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solar, 27 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
bunun parasi cok,arti ris armora paha bicilemez(instant sale 100milyon,90milyondur). Oyunun en rare zirhi mandolorian la birlikte.Oyunu bilen biri zaten satmaz.

walla biz kendimize 7 milyona yaptırdıydık ama....[signature][hline]E-ih Ido Eclipse
Master Swordsman-Master Rifleman
----------------------------------
"Long Live Rebellion!!"
Sosyal ağlarda paylaş

7 milyona suit i mi parcayimi yaptirdin ?

Bu arada account u satacaksan herseyi paraya cevir ve once paralari sat sonra account u ustunde bi 10 mil birakarak sat bazilari account u senden ucuza alip paralari satip 2 3 kat fazla para kazaniyorlar eger amacin elime iyi para gecmesi ise boyle yapman daha mantikli olur.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 27 Ekim 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

900 dolara knight tan daha mantıklı fiyat bulamazsın

ama buraya o mesajı atman biraz yanlış olmuş "satılıkJEDI" burda adam kendi accountun satmaya çalışıyor.

seninki pazarlarda manavın önüne tezgah açan işportacılar gibi olmuş biraz.[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...