stanne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selamlar dostlar, Yaklaşık 2 ay önce G2Play'den happy hour kapsamında Guild Wars 2 key'i almıştım. Ancak maalesef cdkey sorunlu cıktı. Ben ArenaNet supporttan mail beklerken, dayanamayip kendime yeni key aldım. Tabi bu arada bugün G2Play'den yeni key yollandı. Elimde pırıl pırıl hiç kullanılmamış nurtopu gibi bir keyim oldu anlayacağınız. Oldukça hesaplı şekilde satıyorum(55tl), maksat elimden cıksın. Her türlü şekilde alışveriş yapariz nasıl uygun olursa, cok bir bilgim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 55 tl O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Aşağı yukarı yakın bir fiyata almıştım ya, tabi biraz zararına oluyor ama maksat elden cıkarmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 stanne said: Selamlar dostlar, Yani 2 key oldu elinde.Nereden nasıl yapmak istiyorsun alışverişi.Neredesin in misin cin misin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ALIYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar