laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Arkadaslar merhaba, hemen konuya giriyorum; aracim 2000 model rover 75 cdt. 2 gün once vites halatini kopardim, istanbul , ankara hatta adanaya kadar aramadigim parcaci kalmadi. Ancak bulamadim. Bazi firmalar tamirinin yapilabildigini sOylediler ancak adres telefon veremediler. Benim yardim istedigim kOnu daha once basina gelip de vites halatini tamir ettirmis arkadasimiz var ise bana adres mumkunse telefon verebilirse cok memnun olurum. Teşekkur ediyorum simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ağır bişey değilse getireyim buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Düz vites bir araç değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, http://www.ebay.com/itm/ROVER-75-MG-ZT-MANUAL-GEAR-LINKAGE-CABLES-GATE-/370641876953?pt=UK_CarParts_Vehicles_Manuals_Litterature_ET&hash=item564bfa37d9#ht_522wt_1163 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Evet aracim düz vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Bu büyük ihtimalle tamir edilebilir. Mekanizma sökülecek, uçlara gerekli kurşun veya çelik parça hazırlanıp sıkılacak. Yani uzaktan güzel gazel okuyabiliyorum şimdilik :) Benim Scenic de böyle halatlı bir şey kullanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 İşte hocam o dediklerini yapabilecek bir yer ariyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, http://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=.rover+gear+cable Ben bir ustama sorayım bakayım. Araç bir süre yatmak zorunda ama bilgin olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yurt disina cikabilsem problem olmaz zaten parcayi bulmak ama arabayi yurutemiyorum, tek care parca tamiri gibi gorunuyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Araç nerede? Ben ustamla konuştum. Aracı burada söküp bakar ve bir şekilde bir şey uydurabiliriz, dedi. Uç kısımlarındaki parçalar plastikmiş ve çok abuk bir şey değilse 3-4 günde halledilir dedi. Tabi hiç rover da görmediğini hesaba katarsak :) Elinde Renault, Hyundai gibi farklı araçların halatları mevcutmuş. Benim usta Dudullu/istanbul'da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sirayla keyword veriyorum, telefonlarini bulursun muhtemelen; ankara klas rover - veysel usta proser can rover - cemil buralara sor, olmazsa ebay. benim de bi arkadasimin belali bi rover i vardi. Hala ayakta tutuyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Ben ebay'den 1995 Audi A4 için bozulan merkezi kilit vakum pompası+dört kapının kilitlerini getirtmiştim :) Olmadı ebay'den getirtilebilir. Tabi mevcut parçanın ne olduğunu bilmek şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, DoruK said: ağır bişey değilse getireyim buradan Hafif ve pis bir şeydir sanırım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 paramecium said: Selam, Araç nerede? Ben ustamla konuştum. Aracı burada söküp bakar ve bir şekilde bir şey uydurabiliriz, dedi. Uç kısımlarındaki parçalar plastikmiş ve çok abuk bir şey değilse 3-4 günde halledilir dedi. Tabi hiç rover da görmediğini hesaba katarsak :) Elinde Renault, Hyundai gibi farklı araçların halatları mevcutmuş. Benim usta Dudullu/istanbul'da. Saygılar.. Arac tekirdagda parcayi ben sokturdum, vites halati elimde geziyorum, ustanin numarasini rica etsem de konussam onunla acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 KHaRoN said: sirayla keyword veriyorum, telefonlarini bulursun muhtemelen; ankara klas rover - veysel usta proser can rover - cemil buralara sor, olmazsa ebay. benim de bi arkadasimin belali bi rover i vardi. Hala ayakta tutuyoruz asdf söz konusu rover'ın namını duydum ben de asdfasdfasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Arkadaslar taksimde oto sinyal varmis konustum getir tamirini yapiyoruz dediler, yarin sabah gidicem kismetse. Olucak gibi duruyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Telefon bilgilerini mesaj attım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben de cok teseekkur ettim ilgi ve alakaniz icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar