Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vites halati problemi

laverda

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar merhaba, hemen konuya giriyorum; aracim 2000 model rover 75 cdt. 2 gün once vites halatini kopardim, istanbul , ankara hatta adanaya kadar aramadigim parcaci kalmadi. Ancak bulamadim. Bazi firmalar tamirinin yapilabildigini sOylediler ancak adres telefon veremediler. Benim yardim istedigim kOnu daha once basina gelip de vites halatini tamir ettirmis arkadasimiz var ise bana adres mumkunse telefon verebilirse cok memnun olurum. Teşekkur ediyorum simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Araç nerede?

Ben ustamla konuştum. Aracı burada söküp bakar ve bir şekilde bir şey uydurabiliriz, dedi. Uç kısımlarındaki parçalar plastikmiş ve çok abuk bir şey değilse 3-4 günde halledilir dedi. Tabi hiç rover da görmediğini hesaba katarsak :) Elinde Renault, Hyundai gibi farklı araçların halatları mevcutmuş.

Benim usta Dudullu/istanbul'da.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Araç nerede?

Ben ustamla konuştum. Aracı burada söküp bakar ve bir şekilde bir şey uydurabiliriz, dedi. Uç kısımlarındaki parçalar plastikmiş ve çok abuk bir şey değilse 3-4 günde halledilir dedi. Tabi hiç rover da görmediğini hesaba katarsak :) Elinde Renault, Hyundai gibi farklı araçların halatları mevcutmuş.

Benim usta Dudullu/istanbul'da.

Saygılar.
.

Arac tekirdagda parcayi ben sokturdum, vites halati elimde geziyorum, ustanin numarasini rica etsem de konussam onunla acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...