Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet easyuo isimli programı çektim ve cift client açmaya calıstım fakat pc biraz dandik oldugundan 2. clienti açmadı bilgisayarr parçasını deistirmedne yapılabilecek bisi varmı[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Herşey ram'e bağlı, ram'ın 256 ve üstü ise açarsın. orig_client'i arattır indir res at login ol..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 amd k6-2 300 mhz, 128 sdram makina ile açabiliyorum. başlangıçta pc-cillin açılıyor. arada origclienti açmaya çalıştığımda yeterli memory yok tarzında mesaj çıkıyor. o zaman tüm clientleri kapatıp baştan açıyorum. sorun çözülüyor. ayrıca; birinci clienti açtıktan sonra login olma. ikinci clientin tam olarak açılmasını bekle. ondan sonra iki clientle de login olabilirsin. http://www.uoworld.de/index.php?site=dl_detail&dl_id=6 gerekli programı downloaden butonuna tıklayarak indirebilirsin. program ultima online'in yüklü olduğu dizindeki client.exe'nin ikinci clientini yapiyo. hangi clientin yapmak istiyosan dosyanın ismini geçici client.exe yap öyle çalıştır programı. tabi bazı serverlar, double client kullanımını engellemek için clientlerini encrypt ıvır zıvır yaparak engellemeye çalışıyorlar. daha da ayrıntıya girerek başımızı ağrıtmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 veya gatewayi dene http://www.uogateway.com/setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Sana daha kolay bi yöntem dk başı res atmak yerine. www.inndir.com a gir Ram Booster adlı programı indir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu arada biraz alakasiz olcak madem konu bilgisayar parcalarina gelmiş yeni ekran karti alacagim 521 MB ATI Raedon 9800 alacagim kesinlikle ama nereye sorsam birisi 300 dolar birisi 600 euro gibi sabit olmayan fiyatlar soyluyor bazilarida one oyunmu gibi cevaplar aliyorum bu kartin piyasa degerini bilen varmi :P[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 450 dolar :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 tmm kacagi ozaman 300 falandir :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 amma meraklıyız milletçe kaçağa ya gidip garantilisini alsana olm bi sorun çıkıcak sap gibi kalıcaksın ortada.150 dolar kar edim derken 300 dolar zarar ediceksin..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 surekli musterilere yamuk yapmıolar :d kendinden garantili bize :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 :-)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yardım eden herkese tesekkurler deniyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya reve sen ne zaman efendi bi adam olcan ne zaman aşıcan bu işleri :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ekran kartınında kaçağı oluyormu yaw? bizim burada bir tek telefonlar kaçak oluyor euaheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar